søndag 10. mars 2013

Smakebit på Søndag :)


Ny søndag gir nye smakebiter hos Mari og Flukten fra Virkeligheten :)

Min smakebit kommer i dag fra en bok som har stått i bokhylla leeeeenge. Tålmodig og stillferdig har den stått der, men nå har endelig turen kommet til å lese "Smaken av følelser" av Aimee Bender. Boken handler om Rose som oppdager som niåring at all mat hun spiser gir henne en smak av følelsene til dem som har laget maten. En egenskap som er like mye til forbannelse som til glede.

Smaken av følelser; roman

"Den ettermiddagen inkluderte fire sandwicher, sodavann, potetgull, toast med smør og sjokolademelk. Jeg spiste meg gjennom kjøleskapet. Mamma var fortsatt på den nye jobben sin, på snekkerverkstedet i nærheten av Micheltorena, et stykke fra Sunset og opp i åsene, og broren min og George strødde sukker og syltetøy på toast og snakket om favorittseriene sine på tv med roboter, mens jeg bet og tygde og rapporterte til George. Han fant en gul notisblokk ved telefonen som han la på fanget, og laget en liste med mat i venstre kolonne og responsen min i høyre. Halvveis hul, sa jeg om restene fra mammas tunfiskgryte. Grusom! sa jeg og svelget en munnfull av pappas karamellpudding, som det var litt rester igjen av i en bolle."


Ha en herlig søndag, klem fra


14 kommentarer:

 1. Tusen takk for fin smakebit:-) denne boken står på ønskelisten min og jeg ser frem til å høre hva du synes om den. Tittelen er så fin også synes jeg. Ha en strålende dag, kjære du. Her skinner solen i dag:-) KlemKlem

  SvarSlett
 2. En annorlunda egenskap, som jag faktiskt inte tror att jag skulle vilja ha :)

  SvarSlett
 3. Böcker som handlar om mat på något sätt är jag oftast intresserad av, och denna har jag inte hört om. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 4. Takk for smakebit. Ukjent og spesiell bok. Ha en nydelig dag i det herlige været. Jeg må ta meg en tur ut mellom skirenn på TV, blogging og ferdiggjøring av et akrylmaleri.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Husker jeg kikket på denne en gang, men tenkte at det hørtes litt vel søkt ut? Skynd deg å les den, så vi får høre hva det her egentlig er!!!
  Takk for smakebiten som vekket til live litt gammel nysgjerringhet ;o)

  SvarSlett
 6. Denne virker interessant, synes jeg. Takk for smakebiten.:)

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten. Det var en annorlunda historia, tror inte jag skulle vilja ha den egenskapen!

  SvarSlett
 8. Tack för smakbiten. Har faktiskt inte hör talas om denna, men den verkar intressant!

  SvarSlett
 9. Med en slik spesiell egenskap høres dette ut som en interessant bok, ser frem til å høre hva du synes om den når du har lest den ut :)

  SvarSlett
 10. Denne er jeg spent på å lese hva du synes. Virker spesiell. Men noen ganger kan bøker overraske. Takk for smakebiten.

  SvarSlett
 11. Takk for svært så uventet smakebit - har ikke vært borti lignende tema tidligere, og ble ytterligere nysgjerrig : )

  SvarSlett
 12. Denne ligger i ventehyllen min så det var fint å få en smakebit fra den. Kanskje jeg kunne få tid til å lese den snart!
  Ha en riktig fin søndag, Anette!

  SvarSlett
 13. Interessant konsept og slettes ikke skremmende for en som er vant til å vandre i fantasiens (bok)verden ;) Jeg ønsker deg en vakker uke, Anette!

  SvarSlett
 14. Den boka hørtes herlig ut :)
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett