tirsdag 19. mars 2013

Boken på vent - "The vintage teacup club" av Vanessa Greene


Hver tirsdag kan vi hos Beathe presentere bøker vi har på vent. Hos meg har denne boken stått tålmodig og ventet i en evighet, men nå tror jeg straks at turen er kommet til å lese den :)

The Vintage Teacup Club

At a car boot sale in Sussex, three very different women meet and fall for the same vintage teaset. They decide to share it - and form a friendship that changes their lives ...Jenny can't wait to marry Dan. Then, after years of silence, she hears from the woman who could shatter her dreams. Maggie has put her broken heart behind her and is gearing up for the biggest event of her career - until she's forced to confront the past once more. Alison seems to have it all: married to her childhood sweetheart, with two gorgeous daughters. But as tensions mount, she is pushed to breaking point. Dealing with friendship and families, relationships and careers, highs and lows, The Vintage Teacup Club is heart-warming storytelling at its very best.

Når jeg er ferdig med "Hypnotisøren" av Lars Kepler tror jeg det blir godt å reise til Sussex og litt mindre blodige omgivelser ;)


Finn flere bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle!!12 kommentarer:

 1. Ahh,denne boken høres akkurat ut som my cup of tea!
  Noterer meg på listen med en gang så det ikke blir glemt. Ha en super dag,Anette:-) klem

  SvarSlett
 2. Det er godt å veksle litt, kan bli for mye blod og gørr. Denne høres koselig ut, setter den på listen over bøker jeg skal kjøpe i London :)

  SvarSlett
 3. Nydelig forside og koselig bok, høres det som. Leser engelsk bare i ferier, men denne fristet. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Tenkte det samme som Beathe! ;)
  Må absolutt titte nærmere på denne boka.
  Takk for tips, og kos deg med denne! :)

  SvarSlett
 5. Denne høres virkelig søt ut :D Og omslaget var bare helt nydelig!

  SvarSlett
 6. også var det Lillemus Mei da, som er så skrøpelig til å lese engelsk... Ser jo av omtalen at historien hadde vært fristende, men... Fader og, at jeg har vært så forbaska sløv med å holde fremmedspråkene ved like! Jeg hadde jo både tysk, fransk og engelsk på videregående!
  Nå skal jeg virkelig ta meg på tak! Jeg har tre englske romaner stående (den ene har jeg til og med begynt på!). I løpet av våren/ sommeren skal de være fortært. Med hud og hår og det hele!!
  Når det er gjort, kan du gjerne minne meg på denne ;o)
  Kos deg med nye bøker og gamle tekopper!

  SvarSlett
 7. Det var en skikkelig søt tittel på denne boken, og historien så ut til å være bra. Med andre ord en bok som må på min leseliste :-) Ha en rikitg fin dag, Anette! :-)

  SvarSlett
 8. Høres ut som en fin bok. Jeg må innrømme at jeg har lest få bøker på engelsk.....

  SvarSlett
 9. Ah, alle de bøkene som venter i evigheter - men det virker som en fin bok du har på vent! Og så skal du til Sussex, så spennende :)

  SvarSlett
 10. Denne høres jo herlig ut :) Så flink du er som leser engelsk!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 11. høres ut som en herlig bok :)

  SvarSlett