søndag 3. mars 2013

En Smakebit På Søndag :)


Smakebiten i dag kommer fra en bok jeg har hatt lyst til å lese lenge. Nå har jeg lånt den på biblioteket, og 103 sider ut i boken er jeg meget fornøyd!!

Drømmenes land er historien om to drap begått på samme sted med 100 års mellomrom. Den norskættede politimannen Lance Hansen finner en ung norsk turist drept ved bredden av Lake Superior i USA. Han er brutalt slått i hjel med et balltre eller en øks. Eirik Nyland fra KRIPOS blir sendt fra Norge for å bistå i saken. Omtrent samtidig kommer Lance på sporet av det han mener må være et mord begått på samme sted, bare hundre år tidligere, og som involverer hans egen slekt fra Halsnøy på Vestlandet. Familien blir også etter hvert involvert i mordet på den norske turisten, og Lance er til slutt overbevist om at han vet hvem morderen er. Men han kan ikke si noe. For sier han det han vet, vil hele hans verden rase sammen.


"Månen manglet litt på å være full. En glitrende månestripe strakte seg fra horisonten og nesten fram til skotuppene hans. Inne ved land ble den så bred at den sprakk opp i tusenvis av lysreflekser som glimtet fra de bittesmå bølgene rundt ham. På begge sider av månestripen var vannet dypt fiolett, nesten svart. Han sto og så utover innsjøen, uten egentlig å se den."


Ha en super søndag, klem fra
17 kommentarer:

 1. Takk for smakebiten! Denne boka virker spennende! :)
  God søndag ønskes deg!

  SvarSlett
 2. Det här låter spännande, men det känns lite som att det gått inflation i deckare där lösningen ligger långt tillbaka i tiden :)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg hatt i en evighet som ebok, men pga manglende nettbrett/lesebrett har jeg ikke kunne lest den ennå, meen nå kan jeg jo det:-) Virker som en spennende bok og ser frem til å lese hva du synes om den når du har lest den ferdig. Ha en strålende dag,Anette:-) Klem

  SvarSlett
 4. Tack för smkbiten. Verkar verkligen vara en dramatisk bok!

  SvarSlett
 5. Tack det samma och tack för en fin smakebit!

  SvarSlett
 6. Så bra! Eg har ved fleire høve snakka varmt om denne boka og Minnesota-trilogien. Håpar du får ei god leseoppleving!

  SvarSlett
 7. Jeg hadde bestilt tre bøker (blant annet denne) av Vidar Sunstøl på biblioteket. Men da de kom hadde jeg virkelig ikke tid til å lese dem. Så jeg får vente til haugen med bøker blir litt mindre. Jeg vil gjerne høre hva du synes når du er ferdig.

  SvarSlett
 8. Dette er vel første bok i den såkalla Minnesotatrilogien? Har prøvd meg på den et par ganger, men gidd opp. Men får sterke anbefalinger, så jeg får vel prøve på igjen - en gang?

  SvarSlett
 9. Her er jeg i samme båt som aariho. Jeg har hatt hele Minnesota-trilogien liggende på Kindle siden jeg fikk den for snart 2 år siden. Jeg kommer bare ikke sålangt at jeg får lest boka. Noe i meg stritter, selv om smakebiten din er nydelig!

  SvarSlett
 10. Spennende, denne har jeg lyst å lese :)

  SvarSlett
 11. Det var en spännande smakbit! Ha en fin söndag!

  SvarSlett
 12. Denne høres kjempespennende ut! Jeg er på jakt etter denne typen bøker nå i påsken så takk for lesetips ;)

  SvarSlett
 13. Tack för en spännande smakbit!

  SvarSlett
 14. Dette er en trilogi, er det ikke? Kjøpte den til min svoger i bursdagsgave før jul. Fikk den anbefalt i bokhandleren.. Svoger likte den veldig godt. Fin smakebit..:)

  SvarSlett
 15. Virker som spennende krim! Takk for smakebiten, ha en fin søndag videre :)

  SvarSlett
 16. P.S. Har forresten tyvlånt din mal for revolveromtale i mitt siste innlegg som kommer kl.00.30 natt til mandag.. Håper det er greit..:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så klart! Bare moro å være til inspirasjon :)

   Slett