fredag 1. mars 2013

Februar 2013 - En oppsummering!

Lesemessig ble starten på februar en liten nedtur. Jeg begynte å lese bok nummer to i Hunger Games-serien, men uansett hvor hardt jeg prøvde glimret kjemien med sitt fravær. Til slutt kapitulerte jeg og satte den tilbake i hylla. Heldigvis ble neste bok en skikkelig opptur, og lesemåneden ble ikke så verst allikevel :)"Kammerpiken" av Cecilie Enger - Denne boken fant jeg på biblioteket, og etter en litt treig start skjønte jeg at dette var en perfekt bok for meg. Bokomtalen finner du her.

"Fuglehotellet" av Tiger Garté - Her er det bare en ting å si; FANTASTISK!!! Bokomtalen finner du her.

"Smaragdgrønn" av Kerstin Gier - På tide å lese avslutningen på trilogien om de tidsreisende. Bokomtalen finner du her

"Svindel og Multelikør" av Catharina Ingelman-Sundberg - En virvelvind av en bok! Bokomtalen finner du her.

"Kollektivt Selvmord" av Arto Paasilinna - Utrolig morsom bok om et vanskelig og alvorlig tema. Månedens bok i lesesirkelen vår, så bokomtale kommer så snart vi har hatt neste møte!

"Fair Maiden" av Cheri Schmidt - Denne boken har vært februars eBok, en romantisk og morsom roman om Contessa som våkner i et slott i Victoriatidens England og oppdager at hun er et gjenferd. Lettlest og underholdende!


6 bøker på en måned er jeg mer enn fornøyd med!!Februar er måneden alle bokelskere går på en smell. Med Mammutsalg er det ikke mulig å holde på forsettet om kjøpestopp, og jeg shoppet lykkelig og glad. De fire øverste bøkene kjøpte jeg under Mammutsalget, selv om jeg har en følelse av at dette var lavprisbøker utenom selve salget. De tre nederste kjøpte jeg da biblioteket hadde utsalg først i måneden!Disse bøkene har jeg mottatt fra forskjellige forlag, og har store planer om å lese "Det syvende barnet" når påsken kommer :)


Ønsker alle en flott helg og en fantastisk lesemåned!
10 kommentarer:

 1. Det er så mange flinke bloggere som har oppsummeringer hver måned. Din måte var enkel og flott, og får meg nesten til å tro at jeg kanskje skal ha en oppsummering etter mars(?) Tiden får vise.Ha en god fredag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, så koselig! Ja oppsummering er veldig greitt å ha, kjekt å finne tilbake til hvis man lurer på noe mht det man har lest! God fredag til deg også :)

   Slett
 2. Liker måten du setter opp bildene på coverne :) de av bøkene du har lest :D
  Bruker du noe spesielt program?? el. bare sånn uten videre med paint :)

  Ojj..så mange nye bøker.. Kos deg masse :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet du, det er faktisk kjempeenkelt! Jeg har en app på mobilen som heter FrameMagic og den er helt genial!! Anbefales :)

   Slett
  2. Takk, det har jeg også lurt på.:)

   Slett
 3. Ååååååååh, bøker!! Likte du ikke toern altså? Slukte alle tre bøkene på en helg husker jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, jeg likte toern i og for seg, men jeg hadde liksom ikke ro i meg til å lese den ferdig. Det ble litt kræsj når jeg hadde lest nummer en på norsk og hadde nummer to på engelsk. Men jeg skal prøve på nytt litt senere. Kanskje når den neste filmen er i anmarsj!!??

   Slett
 4. Inspirerende innlegg - digg når man opplever gode lesestunder og flere gode "bokmøter" : )

  Likte også måten du presenterer bøkene dine på fotomessig - for godt app tips : )

  Ha en fin weekend!

  SvarSlett
 5. Flott oppsummering,Anette:-)Likte godt at du skrev litt om hver bok og henviste til bokomtalen.Fine bøker du har lest!Ha en fortsatt fin helg:-) klem

  SvarSlett