fredag 15. mars 2013

Revolveromtale - "Smaken av følelser" av Aimee Bender


HVILKEN BOK?
"Smaken av følelser" av Aimee Bender.

HVOR HAR JEG FÅTT DEN?
Leseeksemplar tilsendt fra Juritzen Forlag.

HVA HANDLER DEN OM?
Boken handler om Rose, en beskjeden jente som vokser opp i skyggen av sin bror. Som niåring oppdager hun at hun kan smake følelsene til dem som har laget det hun spiser, en egenskap som er like mye til forbannelse som til glede. 

HVA SYNS JEG?
Ja, hva syns jeg egentlig? Dette er en av de underligste, merkeligste, rareste og samtidig nydeligste bøker jeg har lest. Boken er velskrevet og fargerik og gjør krumspring som etterlater meg litt svimmel og ør. Jeg skjønner ikke helt hvor forfatteren vil, samtidig som hun får meg til å føle at å ikke vite hvor man vil er helt greitt. Boken og jeg svever litt oppe i det blå, og når jeg tenker meg om så liker jeg den innmari godt!

Har du lest boken?

6 kommentarer:

 1. Artig med disse revolveromtalene dine,så bra funnet på:-) Jeg har også lyst til å sveve oppe i det lå så denne kunne jeg tenkt meg å lest. Ha en super fredag,Anette:-) KLem

  SvarSlett
 2. Hva vil revolveromtale si? God helg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vel...ideen har jeg stjålet fra den svenske bloggen "Pepparkakshuset". Hun skriver konsekvent bokomtalene sine slik og jeg syns det er genialt når jeg ikke har anledning til å skrive så omfattende som jeg kanskje ønsker. Selve navnet har jeg funnet på selv. Det har jeg fra "revolverintervju", som gjerne er kjappe og enkle spørsmål med kjappe og enkle svar :)

   Slett
 3. Hmmm... Jeg er fortsatt litt skeptisk.
  Vet ikke helt om jeg er klar for noe av det rareste godeste Anette har lest, selv om den også er nydelig.. Kanskje hvis noen kjører i gang et prosjekt med rare bøker?

  SvarSlett
 4. Jeg syntes det høres flott ut å sveve litt i det blå, og er ikke mindre nysgjerrig på boken nå enn hva jeg var :)

  Ønsker deg og familien en riktig god helg, Anette.

  SvarSlett
 5. Vil bare gjenta at jeg liker godt dette nye begrepet - revolveromtale : )

  Kunne gjerne tenke meg å lese boken - tankene mine vandret et øyeblikk til forfatterne Isabel Allende og Gabriel Garcia Marques - evnen jenta i fortellingen har kunne gjerne ha vært en karakter i deres fortellinger.

  Ha en riktig god påske og takk for fint boktips!

  SvarSlett