mandag 11. mars 2013

Min helg

Superkoselig slappavhelg med laaang gåtur sammen med fineste Rita, heftig stemning på tv-stua da Liverpool vant over Tottenham (her representert ved husbondens "hall of fame"), og konfirmasjonsplanlegging i stor stil. Lister er skrevet og invitasjoner er klare. Tenk at den lille knotten på bildet snart skal inn i de voksnes rekker.........hjelp :)


Ha en super mandag, klem fra Anette :)


-blogget fra min iPad-

3 kommentarer:

 1. Konfirmasjons planleggingen har begynt her også, men invitasjonene er ikke klare ennå og hjelpe meg det er mye som skal gjøres!! Ser ut som dere har hatt en fin helg:-)

  SvarSlett
 2. Nye epoker i livet dette. Mine store endringer er at jeg blir bestemor. Fikk et barnebarn på kvinnedagen, og venter en i april! Så nå er det en hel hær! (Inkludert alle bonusbarnebarna blir det 12!, jeg får da 4.)

  SvarSlett
 3. Kjekt å lese om hva du sysler med, Anette! :-)
  Ja, konfirmasjonsforberedelser er travelt, men veldig koselig. Mens man holder på tenker man jo også på hvor fort det har gått fra det lille nurket ble født til det er "voksen" konfirmant. Helt utrolig! Samtidig er det jo bemerkelsesverdig at vi selv holder oss like unge og pene! ;-) Jeg har pause fra konfirmasjoner i år, så denne våren blir rolig. Neste år er det på'an igjen... :-)

  Sliter forresten fremdeles med å legge inn kommentarer hos deg, men har funnet ut at det fungerer fra PC-en. Det er via iPad eller iPhone det er så ustabilt.

  Håper kulda slipper taket snart, både i nord og i sør, for nå vil vi ha vår! Og jeg vil ha besøk fra nord... ;-)

  Nyt dagene, Anette! Hører fra deg... <3

  SvarSlett