lørdag 16. mars 2013

En titt i bokhylla (på en lørdags morgen)

I dag har jeg tatt meg en titt i bokhylla mens de andre ligger og sover. Herlig å nyte synet av to proppfulle bokskap fylt av både leste og uleste skatter. Jeg har funnet frem en av husbondens bøker, "Den fjerde hånden" av John Irving og syns boken høres ganske spennende ut. 

"Den fjerde hånden" av John Irving

Mens han er på oppdrag i India, får en tv-reporter sin ene hånd spist av en løve. Millioner av tv-seere kan se ulykken. I Boston venter en berømt kirurg på en anledning til å få utføre landets første håndtransplantasjon. En gift kvinne i Wisconsin vil gjerne gi tv-reporteren med den ene hånden sin egen manns venstre hånd -; hvis han skulle komme til å dø. Problemet er at mannen er høyst oppegående, dessuten relativt ung og frisk ... 

En nærmere titt avslører at husbonden ikke har kommet lengre enn et par kapitler ut i boken, så det kan jo tenkes at den er litt for spesiell!

Har du lest den? Hva syns du i så fall?

2 kommentarer:

  1. Har ikke lest eller hørt om denne tidligere, men så har jeg ikke lest noe av forfatteren tidligere:)Burde vel kanskje det kanskje:) Men takk for titten i bokhylla og ha en herlig lørdag!:)

    SvarSlett
  2. Oi,denne har jeg ikke hørt om men det virker som en høyst interessant bok dette her... så nå er jeg spent på hva utfallet blir! En fin lørdag til deg:-)

    SvarSlett