tirsdag 23. april 2013

Boken på vent :)


Vips der var det tirsdag igjen, og jeg har tittet i bokhylla for å finne en bok på vent. Den utvalgte boken har jeg fått tilsendt fra Juritzen Forlag og er en sterk kandidat til å bli lest når jeg kommer til India i mitt prosjekt der målet er å lese bøker fra alle verdens land :)

Helt sant!

Den en gang så uredde gravejournalisten Keith Mabbut er blitt en illusjonsløs 56-åring som lever av kjedelige bestillingsoppdrag. Så da han får tilbud om å skrive biografi en til den gåtefulle miljøaktivisten Hamish Melville, øyner han endelig muligheten for å gjøre noe meningsfylt. Han oppsøker Melville i India, og jo mer han finner ut om denne idealisten, jo mer imponert blir han. Men er egentlig Melville den han utgir seg for, eller er sannheten det vi velger at den skal være ... 

I denne hjertevarmende romanen bruker Michael Palin, kjent fra Monty Python, sin unike fortellerevne til å skape en historie om en vanlig manns uvanlige livsreise.


Finn flere bøker på vent hos flotte Beathe og hennes blogg, Beathesbokhylle :)8 kommentarer:

 1. Denne har jeg lest om på forlagets side. Kunne godt tenke meg å lese denne

  SvarSlett
 2. Åh,denne har jeg veldig lyst til å lese og venter spent på din omtale(Om skal du skrive om den da) Ha en fin bokdag,Anette:)

  SvarSlett
 3. Denne står i ny bok hyllen på jobb og frister meg. Jeg har virkelig tenkt å lese den, men plutselig hadde jeg bestilt den ene boken etter den andre. Og alle sørget for å komme i dag! :-)
  Så nå kan jeg virkelig ikke ta med meg flere bøker hjem før jeg har lest hvert fall et stort jafs av det jeg har hjemme :-)

  SvarSlett
 4. Gled deg! Tar meg den frihet :) http://tinesundal.blogspot.no/2013/04/michael-palin-sin-helt-sant-en-virkelig.html

  SvarSlett
 5. Denne har jeg lyst å lese..:)

  SvarSlett
 6. Er skikkelig fan av Palin. Har sett reiseprogammene hans. Og ser de gjerne igjen. Det er en egen aura rundt han. Det vistes da han var på Skavlan. Men jeg har ikke lest bøker han har skrevet.

  SvarSlett
 7. Denne boka ble jeg nysgjerrig på! :)
  Har også sett reiseprogrammene til Palin, og liker denne fyren. Må nok med på den laaange ønskelista.. ;)
  Håper du har hatt en fin bokdag!
  Takk for hyggelig hilsen hos meg. :)

  SvarSlett
 8. Visste ikkje at han var forfattar. Vert spennande å høyre kva du tykjer. Gratulerer med sigeren i "Verdas bokdag giveawayen" :-)

  SvarSlett