onsdag 7. januar 2015

EFIT 6 januar 2015 - Et foto i timen



Inspirert av The Witch of the North har jeg blitt med på min første EFIT-utfordring. Den går ut på å ta et foto i timen på en gitt dato og legge ut innlegget på denne siden, som er den ofisielle EFIT-siden. I går var jeg klar med kameraet og knipset så ofte det lot seg gjøre og her er resultatet :)


0700 - Jeg har akkurat stått opp og tenner et par lys så det blir litt koselig. Ruskevær ute, og på tide å vekke resten av familien.



0800 - Kjører Ingrid på tolv år til skolen. 



0900 - Bloggetid :)


1000-1500 På jobb på bokhandelen Ark i Brønnøysund der jeg jobber og stortrives



1600 - Middag; nydelig chiligryte


1700 - Middagshvile/tupplur med Downton Abbey og Jojo Moyes



1800 - Tid for husarbeide. En hel haug med klær har hopet seg opp, og det er bare å sette i gang


2100 - Husarbeid og andre sysler tok sin tid, men det ble tid til en kveldstur sammen med Ingrid. Godt å gå selv om det regner litt


2200 - Vi slapper av foran tv´n med et nytt humorprogram på TvNorge :)


2330 - Jeg hopper i loppekassa, skriver litt dagbok og leser litt før jeg sovner. Natta :)




4 kommentarer:

  1. Artig innslag! Ikke dumt å gjøre noe sånt en gang i blant - må tenke over hva en holder på med når det skal dokumenteres.

    SvarSlett
  2. Hej, trevligt att ta en tur till grannlandet och kolla din dag. Jag skulle också trivas att jobba på en bokhandel, nu är jag förtidspensionär men har tidigare testat att jobba på bibliotek. Böcker är som godis, den finns något i alla smaker. Tack för titten

    SvarSlett
  3. Tack för ditt besök hos mig och min EFIT-dag. Nu har jag varit här och tittat på din. Trots jobb ser det ut som en härlig dag.

    SvarSlett