mandag 5. januar 2015

☆ Nytt år og nye muligheter....☆


Denne overskriften er vel egentlig ganske oppbrukt, men allikevel passer den ganske godt til meg på den første "ordentlige" dagen etter juleferien. I dag er det duket for både skole og jobb og jeg har startet dagen med en frisk og god smoothie. 

I romjula kom jeg nemlig over denne boken, "En ny start" av Berit Nordstrand og Ulrik Wisløff, og nettopp den ble den siste boken jeg kjøpte i fjor. Nå har jeg brukt god tid på å lese i den, og har blitt ordentlig inspirert.  Jeg har bestemt meg for at 2015 skal bli mitt sunneste år, og når neste nyttårsaften kommer skal jeg tenke at "dette klarte jeg". Ikke noe ekstremt eller fiksfakserier. Sunn fornuft både når det gjelder mat og trening, og skulle jeg i tillegg miste noen kilo, så får det være en bonus. 

Har du satt deg noen mål for det nye året?
5 kommentarer:

 1. Ingen mål når det gjelder mat. Jeg lever ganske sunt, uten å gjøre noe ut av det. Det er på trimsida jeg trenger en puff! Er så lite motivert om vinteren, sjøl om jeg elsker å gå om sommeren. Særlig i fjellet!

  SvarSlett
 2. Jeg har igrunnen ikke det. Men jeg går på gluten og melkefri mat fra før :-) Det hadde likevel vært fint å miste noen kilo på veien :-)

  SvarSlett
 3. Eg håper verkeleg ikkje at eg mister nokre kilo på vegen då eg er slank/tynn nok frå før, men det hadde vore fint om det hadde vore litt strammere hist og her. Nå har eg meldt meg på godtestopp i 8 uker framover, så får eg sjå :-)

  SvarSlett
 4. Tror vi er mange som er med på den godtestoppen :) Her i huset er det shoppestopp og godtestopp også prøver jeg å fylle på med litt trening i andre enden. Ikke lett dette her :) (Fikk ny juicer til jul, så det gjør det jo lettere...)

  SvarSlett
 5. Ingen nyttårsforsetter her, og som jeg pleier å legge til når folk spør, med et glimt i øyet og en "hehe" - hvorfor prøve å forandre på noe som allerede er perfekt? Jeg håper ingen tar seg nær av det når jeg sier det, hehe ;)

  SvarSlett