lørdag 3. januar 2015

I love my journals ♥


Helt siden jeg var liten har jeg vært hekta på dagbøker, notatbøker, penner og alt annet du kan tenke deg som man finner i bok- og papirhandler. Jeg har antageligvis brukt en formue på dette og kunne gjerne kjøpt en ny dagbok hver måned. 

Heldigvis klarer jeg å begrense meg (litt..) og dette er dagbøkene/journalene jeg bruker akkurat nå.

Øverst til venstre er kalenderdagboken jeg kjøpte på Paperchase i Liverpool i høst. Den er utrolig søt, og da jeg fant penner i samme mønster som dagboken var lykken komplett ♥

Øverst til høyre er My Reading Journal, en bok for å notere ned hvilke bøker jeg leser og hva jeg syns om dem. Nesten et must for en bokblogger. 

Nederst er min Q&A a day-dagbok. En søt liten femårsdagbok med et spørsmål for hver dag. Utrolig morsomt å se hvordan man forandrer seg - og syn på ting- etter hvert som årene går. De to sistnevnte bøkene har jeg kjøpt på amazon. 

Å tre inn i et nytt år føles helt herlig for en dagbokelsker som meg. Det kiler i magen ved tanken på alle de blanke arkene som skal fylles, bøker som skal leses og skrives om....2015 - jeg er klar!!

Har du også dagbokdilla?8 kommentarer:

 1. Så kjekt å se at det er flere en meg som har dilla
  Min kjære synes jeg er en smule rar og jeg får ofte kommentar på. Har ikke du allerede dagbok/notatbok, hva har du tenkt å bruke denne til da :)
  Så om ikke jeg klarer å begrense meg har jeg en som gjør sitt ytterste til å hjelpe :)
  Ønsker deg en flott helg
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Har ikke latt denne fristelsen få utløp, for jeg finner også så mye fint i papirbutikker når jeg reiser. Men noen har jeg da! Koselig, syns jeg.

  SvarSlett
 3. Så kjekt å høre at det ikke bare er meg som fremdeles skriver med penn på papir. Jeg har en journal hvor jeg noterer når jeg leser og en jeg skriver ting jeg må gjøre, for å få fingeren ut. Også har jeg aktivitetskalender på veggen på kjøkkenet hvor vi skriver opp ukens meny og en ukekalender nede i gangen hvor jeg skriver vaktene mine og evt. avtaler i løpet av uken. (Jeg vet mange bruker den smarte telefonen sin til sånt, men jeg er ikke der enda...)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker også journals :-)
  Dette året har jeg Book Journal og en 7.sans med god plass til å skrive. Pluss notatbok i vesken slik at jeg kan notere hvis jeg er ute og ikke har noe annet å skrie på. Det er morsomt å se etterpå alt det rare jeg finner i notatboken jeg har i vesken :-) Og så har jeg selvfølgelig et lager av nye, ubrukte notatbøker. En vet aldri når man kan komme til å trenge dem :-)

  SvarSlett
 5. Fine notisbøker og penner er viktig! :) Liker alle de tre du viser fram :) Nyt lørdagskvelden!

  SvarSlett
 6. Vad fina :)

  Svar: vad roligt att du gillade recensionen av Kim M Kimselius boken :) Tillbaka till Pompeji som du har köpt är första serien i Theo- och Ramona (som jag inte har läst än men planerar att göra det snart) medan Månstenen är den första boken i serien Theo- och Ramonaäventyr :) Lite krångligt med två bokserier som heter nästan likadant. Berätta gärna vad du tyckte om boken när du har läst den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, fort gjort å ta feil når det er så mange å velge mellom. Nå har jeg i allefall mange bøker å glede meg til :)

   Slett
 7. Skrev en del dagbok da jeg var lita, og har også prøvd det i voksen alder, men gitt opp etter noen dager. Hadde egentlig ikke så mye å skrive om, tenkte jeg og har vel bare gitt opp alt som har med dagbøker å gjøre.
  Men har en notatbok da hvor jeg skriver ned hvilke bøker jeg har lest hvert år. Det har jeg gjort siden 2006.

  SvarSlett