tirsdag 13. januar 2015

Boken på vent


Ukens bok på vent har jeg fått tilsendt fra Cappelen Damm og tittelen gjør at jeg lengter til at det skal bli sol og sommer. Her har vi nemlig en ordentlig snøstorm og vi har allerede hatt ett strømbrudd. Nå skynder jeg meg og lager et innlegg på bloggen før strømmen evt går igjen ;)Et gammelt gods, et brev fra fortiden, en hemmelighet i det ukjente.
Diana Wagenbachs ekteskap ligger i grus når hun plutselig må ta seg av sin kjære, engelske tantes dødsbo. Som en siste hilsen til Diana har tanten bedt henne kaste lys over en godt bevart familiehemmelighet. Diana følger sporene tanten har etterlatt henne i praktfulle Tremayne House, og oppdager hittil ukjente ting om sine forfedre.
Sporene fra fortiden tar henne helt til den andre siden av kloden og til et eksotisk landskap på Sri Lanka. Der finner hun en bittersøt spådom som forandret familiens skjebne for alltid, en forbudt kjærlighet som aldri tok slutt, og sin egen skjebne …


Finn flere bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle!

9 kommentarer:

 1. Høres ut til å være en koseroman som passer for en sommerdag. Mange slike som har lignende historier i det siste. Men som sagt, gode kosebøker nå og da! Ha en fin dag! (Her er det sterk vind og lite trivelig ute akkurat nå!)

  SvarSlett
 2. Jeg elsker familiehemmeligheter, så denne hørtes ut som noe for meg :)

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som en både fin og spennende bok. Jeg har ikke fått med meg den tittelen før nå :-) Sommerfugløya hørtes ut som et perfekt sted å tilbringe ferien sin! Ønsker deg en fin dag, Anette!

  SvarSlett
 4. Høres ut som noe jeg har lest før, men sånne romaner kan overraske :)

  SvarSlett
 5. Jeg måtte nesten å holde meg for å ikke hyle av glede;). Dette er ei bok som bare er sååå meg... Denne blir et MUST å lese<3

  SvarSlett
 6. Jeg også har denne på vent og ser frem til å lese den, virker som en fin roman, sånn som vi trenger å lese innimellom. Ønsker deg en fin kveld, Anette :-)

  SvarSlett
 7. Åååå, familjehemligheter är alltid spännande! Tack för tipset! Hoppas du slipper fler strömavbrott, så att du kan läsa böcker och bokbloggar i lugn och ro.

  SvarSlett
 8. Masse urolig vær overalt , ja.. men bra her. Dette ser ut som en bok jeg tror du liker.:) Kos deg!

  SvarSlett
 9. Fin bok å forsvinne inn ii, og "gløyme" at det er typisk, norsk vinter... God fornøyelse :-)

  SvarSlett