tirsdag 27. januar 2015

Boken på vent :)


Ukens bok på vent fikk jeg som leseeksemplar fra forlaget i forrige uke. Jeg er kjempeglad for at serien om har kommet på norsk, og jeg gleder meg virkelig til å lese bøkene om Stephanie Plum!!


Møt den arbeidsledige Stephanie Plum: Hun er blakk, bilen er konfiskert, kjøleskapet er tomt og regningene bare hoper seg opp! I ren desperasjon tvinger hun sin fetter, kausjonsmegleren Vinnie, til å ansette henne som - av alle ting - dusørjeger! Forviklingene stiller seg raskt i kø for den ferske dusørjegeren, som ikke akkurat er vant til å måtte hanskes med sleipe og hardbarkede kriminelle. Tar hun utfordringen eller blir Stephanies første oppdrag hennes siste? "En herlig røre" er den første boken i serien om Stephanie Plum og er vittig, frisk og full av overraskelser!


Finn flere flotte smakebiter hos Beathe og Beathesbokhylle
11 kommentarer:

 1. Hehe, høres ut som en humoristisk og herlig bok å ha på vent! Å være dusørjeger høres ikke bare, bare ut :) Leser nå på et leseeksemplar jeg fikk ramlende i postkassen av Bazar, "Jordmoren fra Hope River" av Patricia Harman. Jeg liker den godt så langt :) Ikke ofte man leser om jordmødre i aksjon, og her er det rett i en vanskelig fødsel. Herlige med gode leseeksemplarer i postkassen! Kos deg med boken! :)

  SvarSlett
 2. Denne har jeg nettopp lest og holder faktisk på å skrive omtale på den nå. Kos deg med lesingen når du kommer så langt.

  SvarSlett
 3. Det var et fantastisk deilig cover :-) Det var som en ble glad bare av å se på det. Jeg skal skrive ned den boken :-) Ønsker deg en fin dag, Anette!

  SvarSlett
 4. Blir de utgitt igjen? Gyldendal har i sin tid oversatt flere i serien :) Jeg har lest de sju første, noen på norsk og noen på engelsk. Herlig serie :D Perfekt om man trenger litt påfyll på humørkontoen.

  SvarSlett
 5. Jeg har lest minst en hyllemeter med Stephanie Plum bøker - og har kost meg! Masse! Plum er en rå dame - og bøkene er fulle av spenning og humor og litt trøblete kjærlighet.
  Jeg er sikker på at du vile ha en fin lesestund med denne boka :)

  SvarSlett
 6. Ukjent serie for meg, men høres festlig ut :)

  SvarSlett
 7. "Dette har jeg lest før" tenkte jeg først, men når jeg fikk med meg at hun skal være dusørjeger, slo det meg at dette må blir veldig morsomt :)

  SvarSlett
 8. God fornøyelse...i ein god stol med ein stor kopp te, sjokoladekjeks og ullteppe. Kan det bli betre?

  SvarSlett
 9. Elsker Stephanie Plum-bøkene :) Jeg er ikke superbegeistret for de aller første bøkene (eller de aller siste, av helt andre grunner), men det er en av de faste seriene jeg tyr til når leselysten svikter.

  SvarSlett
 10. Ohhh den boken høres fantastisk ut.
  Skulle ønske jeg leste fortere hver gang jeg er innom og ser bøker du skriver om her på bloggen O.o
  Sitter enda med en jeg begynte på når vi var på ferie i November. Spennende er den men jeg leser så grusomt seint ....

  SvarSlett