fredag 16. mars 2012

Himmelsk fredag og en titt i bokhylla


Nå er det lenge siden jeg var med på Petunias Himmelske utfordring. Fotoapparatet har ikke vært så flittig brukt i det siste, så jeg har plukket frem et bilde fra da vi var på sommerferie i fjor. Min fotballfrelste mann tok med hele familien til Liverpool og det var faktisk en utrolig fin ferieopplevelse. Bildet er fra omvisningen på Anfield og jeg får enda gåsehud på armene når jeg tenker på stemningen vi opplevde og historien som sitter i veggene. Da vi kom ut på stadion spilte de "You'll never walk alone" og jeg skjønte plutselig hva det hele dreier seg om. Nå ser jeg frem til Englandstur og fotballkamp til høsten. Må jo oppleve et fullt Anfield også :)


En liten fredagstitt i bokhylla må vi også ha. Der finner jeg to av Camilla Läckbergs bøker, "Fyrvokteren" og "Havfruen". Begge bøkene har jeg kjøpt på svensk fordi jeg ikke klarte å vente på de norske oversettelsene :)


Har du lest noen av disse bøkene? Hva syns du i så fall?

Da gjenstår det bare å ønske alle sammen en riktig god helg! Klem fra

10 kommentarer:

 1. Veldig spesielt bilde! Tøft!
  Og bøkene til Camilla Läckberg er kjempbra! :)

  SvarSlett
 2. Jeg køber også Läckberg bøger på svensk.. kan bedst lide at læse dem på original sproget. :-)

  SvarSlett
 3. Flott bilde.
  Ser du er en lesehest som meg,leser hele natten om det er en god bok,har ikke lest desse bøkene du leser.
  Ønsker deg en fin helg :)))

  SvarSlett
 4. Lackberg spares til påsken men gleder meg veldig :D

  SvarSlett
 5. Heia! :)
  E ha lest alle Camilla Läckbergs sine bøker, og e syns dem e såå bra! E sku ha hatt den som kom ut no nettopp og! Men ha ikke kjøpt den, og veit ikke om e får d t før lille kjæm <3
  Vi e heime i hælga hves dåkker har løst å kom innom :)
  Gooo hælg Snuppi <3 og gla i de :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heiiia, Meretevennen min! E trur jammen du hørt at e tenkt på d ista, så koseli at du kikka innom me her på bloggen. Ha vært kjæmpekoselig å komme innom dåkker, vess ikke Frode e på jobb på søndag så ska e jaggume ta hainn med me og kom en tur. Og vess hainn e på jobb så kjæm e læll ;) Ha en super freddagskveld, gla i d åg <3

   Slett
 6. Kan förstå att det är en totalupplevelse att se en Engelsk match mot att se en hemma. Jag plöjer böcker med öronen :) jag lyssnar på ljudböcker. Har lyssnat på båda dessa och tycker dom är toppen. Läckberg skriver mycket bra. Hon ska förresten vara med i Svenska Let´s Dance denna omgång.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Kram Mamma C

  SvarSlett
 7. Fint å oppleve stemninger som det du beskriver!
  Selv er jeg totalt fotballuinteressert, men blir likevel engasjert når yngstemann spiller kamper. Håper været holder seg utover dagen for i ettermiddag skal han spille :)

  SvarSlett
 8. An imρressiѵе share! ӏ've just forwarded this onto a colleague who has been doing a little homework on this. And he in fact bought me lunch because I found it for him... lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this matter here on your website.
  Also visit my web-site loans for bad credit

  SvarSlett