lørdag 24. mars 2012

"Før jeg sovner" av S J Watson

Før jeg sovner 

Forfatter: S J Watson
Forlag: Bazar
Utgitt: 2012
Sjanger: Skjønnlitteratur/krim
Kilde: Leseeksemplar fra forlaget

Forestill deg hvordan det ville være å miste hukommelsen hver kveld når du sovner og våkne neste dag uten et eneste minne hverken om dagen i går eller fortiden. Du husker ikke hva du heter, hvem du er , eller menneskene rundt deg. Du kjenner ikke mannen du våkner opp ved siden av hver morgen. Den fremmede sier han er mannen din. Snakker han sant? Og kan du stole på ham? Velkommen til Christines verden.

Noen bøker bare vet man er bra allerede før man begynner å lese dem. Du kjenner en sitrende følelse av spenning og forventning bare ved å holde boken. Dette er en slik bok. 

Vaskeseddelen beskriver et mareritt som aldri tar slutt, og når du begynner å lese er du fanget. Christines historie er ufattelig spennende, for hvem kan hun egentlig stole på? Hva er virkelig og hva er sant? Heldigvis har hun dagboken hun skriver på oppfordring fra sin lege. Kan den hjelpe henne til å finne den hele og fulle sannheten?

Egentlig er dette en bok som er umulig å legge fra seg, men jeg måtte rett og slett ha noen pustepauser innimellom fordi den var så spennende og intens. 

Det er kanskje noe i setningen som står skrevet på omslaget; "Et råd: ikke begynn å lese denne hvis du ikke er helt sikker på ikke å bli forstyrret..."

Anbefales!!!

 


7 kommentarer:

 1. GLEDE meg veldig til å lesa den boka:-))
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Takk for kjempefin omtale,denne boken var skikkelig god og den er som du skriver egentlig umulig å legge den fra seg. Ha en super lørdag Anette:-)) klem Beathe

  SvarSlett
 3. Jepp! Jeg står i lånelø på biblioteket- og rykker forhåpentligvis stadig framover i køen!!! Ha ei fin helg ☺

  SvarSlett
 4. Har nettopp lest om boken og det er absolutt en jeg legger til i lista mi over bøker jeg skal lese :)

  SvarSlett
 5. Denne høres så spennende ut!

  SvarSlett
 6. Kjempe bra omtale:) Er enig med at rådet må følges:) Fantastisk bok, ble helt oppslukt. Enda hode jobba hart med å tenke ut løsninger, ble jeg veldig overrasket underveis:)Ser du leser John Hart boken, håper du skal skrive om den for jeg er vedlig nyskjerrig om den faller ismak:)God lørdag!Klæm!:)

  SvarSlett
 7. SV: Ja det er veldig deilig <3 Håper dere får bedre vær snart søta Anette. God søndag <3

  SvarSlett