søndag 20. april 2014

Smakebit på Søndag


Ukens smakebit kommer fra eBoken jeg leser akkurat nå. Jeg kom ved en tilfeldighet over den på den danske bloggen, Flightless Bird, og måtte bare få tak i den med en gang. "Winger" av Andrew Smith er fantastisk morsom, og fordelen med å lese den på mobilen er at ingen ser rart på deg om du tar den frem og leser litt mens du står i kø på butikken for eksempel ;)


A teen at boarding school grapples with life, love, and rugby in a heartbreakingly funny novel. 
Ryan Dean West is a fourteen-year-old junior at a boarding school for rich kids. He's living in Opportunity Hall, the dorm for troublemakers, and rooming with the biggest bully on the rugby team. And he's madly in love with his best friend Annie, who thinks of him as a little boy. 
With the help of his sense of humor, rugby buddies, and his penchant for doodling comics, Ryan Dean manages to survive life's complications and even find some happiness along the way. But when the unthinkable happens, he has to figure out how to hold on to what's important, even when it feels like everything has fallen apart.

Ønsker alle en flott 1. påskedag! Her i Brønnøysund er været litt bedre enn i går, så forhåpentligvis blir det anledning til å være ute litt. Og så er det jo matchdag igjen, og Liverpool har nok en viktig kamp på programmet. Fyttirakkern så spennende :):)


Finn flere smakebiter hos Mari og Flukten fra Virkeligheten.


Klem fra
12 kommentarer:

 1. Jag blir ju lite nyfiken på vad det är som hänt som fått hela världen att rasa... Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Høres ut som en fin bok å fornøye seg med i kassakøen. Jeg leser på iPadden men har aldri prøvd å lese på mobilen, det høres så smått ut. Her er Liverpool i høysetet, gutta går ut for å trene til marathon nå, men eplekaken skulle være ferdig til 13 for da er det kamp. Glad jeg har mindre prekære ting på tapetet i dag, som lesing, soling, tedrikking og litt strikking. Ha en fin påskedag der oppe i vakre nord :)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en fin bok det der, så den må jeg titte litt nærmere på. Jeg har en gammel mobil som jeg ikke tror egner seg for lesing av bøker, jeg burde vel gått til anskaffelse av en litt nyere modell etter hvert. Guttene her også begynner å bli klar til kampen og det er selvfølgelig Liverpool det heies på her også som du vet. Når Liverpool scorer skriker de jo enda høyere enn mor når det gåes langrenn eller skiskyting og de norske heltene/ heltinnene gjør det bra, det skal godt gjøres altså;-) Ha en finfin påskedag Anette:-) Klem

  SvarSlett
 4. låter inte dumt alls, tack för tips :)

  SvarSlett
 5. Dette var en ukjent bok for meg. Takk for smakebiten

  SvarSlett
 6. Känner inte till boken, men det låter som om den kan vara rätt kul att läsa. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 7. Verkar vara en intressant bok som jag blir nyfiken på. Tack för tipset och smakbiten! :)

  SvarSlett
 8. Tack för smakbiten. Det här låter som en bok jag skulle kunna tänka mig att läsa.

  SvarSlett
 9. Takk for smakebiten. Jeg synes også å lese på mobil blir litt smått, men hver sin smak og er man ivrig nok, så..; ) Ha en fin dag Anette.:)

  SvarSlett
 10. Den här boken står på min inköpslista. Den verkar väldigt bra och läsvärd. Tack för smabiten.

  SvarSlett
 11. Jeg leser også på mobilen, synes det går helt greit. Men så har jeg ikke lesebrett og kan ikke sammenligne størrelse slik jeg ser flere gjør. Takk for smakebiten, ha en fin 2. påskedag :)

  SvarSlett
 12. Winger har stått på ønskelista mi i evigheter, enda har ikke valget falt på den når noe nytt har blitt kjøpt inn i huset. Kanskje kommer den snart, hvis den høster godord i en anmeldelse hos deg ;) Vi får se.

  Uansett tusen takk for den gode smakebiten, Anette. Ha en super uke!

  SvarSlett