fredag 11. april 2014

Den "nye" bokboblaBokbobla har gått i bølger og daler det siste året. Men nå kjenner jeg virkelig på følelsen av å savne bloggingen, og jeg håper at det kan bli litt mere stabilt her fremover. Jeg har gjort et par forandringer i designet  og gleder meg til å sette igang for fullt igjen :)  
Jeg har også bestemt meg for å ikke være en ren bokblogg. Jeg leser ikke i det samme tempoet som før, og har lyst til å vise flere sider av meg selv og det som opptar meg i hverdagen, så nå går jeg tilbake til formen bokbobla hadde da jeg startet å blogge i desember 2009.

27.des.2009

Heisann!
Jeg har lenge gått med en "bokboble" i magen, en liten drøm om å lage en blogg om min største lidenskap; bøker!! Men jeg har liksom ikke turt å sette i gang. "Nei, det har jeg ikke tid til", har jeg tenkt. "Tenk om ingen leser den!!!". O' skrekk og gru!!!  Men nå MÅ jeg bare prøve :-)

Jeg er 35 år, er gift med verdens mest fantastiske mann og har 2 barn, Kristian på 11 år og Ingrid på 7 år. Helt siden jeg var liten har jeg vært en lesehest. Det startet med Donald blader, fortsatte med Frøken Detektiv og Pennybøker og nå bare MÅ jeg ha en bok på nattbordet (og helst en eller to i hylla som står og venter på å bli lest). Forresten ligger ikke boka bare på nattbordet, den følger meg hvor enn jeg drar :-)

Jeg elsker familiesagaer og slektskrøniker, "snill" krim og chick lit. Marian Keyes, Cecilia Samartin, Sophie Kinsella og Camilla Läckberg er blant mine favorittforfattere. Akkurat nå går jeg og venter på Camilla Läckbergs siste bok, "Fyrvaktaren". Jeg klarer ikke vente til i februar, når den kommer ut på norsk, så rett før jul bestilte jeg den svenske utgaven :-)

En annen lidenskap jeg har er sjokolade, og det er jo perfekt å kombinere med lesing, så det kan nok hende det kommer noen innlegg om det også :-)   

Nå skal jeg snart lage meg litt frokost, sette meg i godstolen og begynne på en ny bok jeg nettopp kjøpte; "Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill. Den handler om en elleve år gammel jente i Vest-Afrika som blir bortført og tvunget ombord i et slaveskip på vei til Amerika. Handlingen foregår på 1700 tallet og spenner over tre kontinenter og to århundrer.  Kan nesten ikke vente!! Det er vel ingenting som er så herlig som å sitte med en splitter ny bok i hendene, spenningen med å tenke på hva som skjuler seg mellom de to permene!!

Jeg håper alle har en fantastisk jul, vi sees!!!  PS Gi meg gjerne tips om din favorittbok :-)

Klem fra Anette


Mange bøker har blitt lest siden denne tredje juledagen, og innleggene har sikkert kommet opp i åtte hundre tilsammen. Kan jo ikke gi meg nå ;)


Ønsker deg en herlig fredagskveld!

Klem fra


4 kommentarer:

 1. Det er som musikk i mine ører å høre dette :-) savner deg her inne og gleder meg veldig til å følge deg videre :-) Ønsker deg og familien en riktig god helg og en riktig fin påske!

  SvarSlett
 2. Dette høres veldig bra ut. Jeg synes alltid det er kjekt med bloggere som av og til sier noe om noe annet enn bøker. Det er kjekt å bli bedre kjent med hverandre, og jeg gleder meg til å følge bloggen din fremover. Jeg følte meg litt truffet av slagordet du åpnet med, for jeg leser myyyye, og føler av og til at verden går meg hus forbi :)
  God påske Anette!

  SvarSlett
 3. Så flott at blogglysten er tilbake. Jeg har og en blandingsblogg, og trives godt med det :) Gleder meg til å se de nye innleggene dine. God påske!

  SvarSlett
 4. Hurra for deg, flinke Anette mi! <3
  Jeg for min del er visst nede i en dyp bloggebølgedal for tida, men siden det er en bøle kommer jeg meg forhåpentligvis opp igjen, jeg også. Én dag. ;-)

  SvarSlett