lørdag 19. april 2014

Påska 2014 - Langfredag :)


For en lykke det var å våkne til sol og blå himmel i går! Som planlagt pakket vi sekken og dro på vår første tur i år, ut til den vakre øya vår. Der vokste mamma opp sammen med sine foreldre og fem søsken, og nå er Holmen hele familiens paradis.

Vi var der ute hele dagen, koste oss i solen, grillet, skravlet, jobbet pittelitt (forberedelser må gjøres til ærfuglsesongen snart er i gang), gikk på oppdagelsestur sør på øya der det fortsatt finnes spor etter da tyskerne var her under krigen, og jammen ble det ikke tid til en liten påskelur mens de andre spilte yatzy ;)

I dag øser regnet ned igjen, men det gjør forsåvidt ingenting for vår del. Jeg skal på jobb, og Ingrid ligger strak ut med feber og vondt i halsen, så av den grunn passer det godt med en innedag. 


Ha en flott påskeaften alle sammen!

Klem fra

3 kommentarer:

  1. For et flott fjell dere har, jeg kriblet i beina etter å bestige det med en gang jeg så det. Minner om en kommunetopp jeg har vært på, hva heter den? Håper du får en fin påskeaften :)

    SvarSlett
  2. Jeg tror vi har det samme været her også. En nydelig dag langfredag, med hagearbeid og turer. Tur i dag også, men i vind og noen dråper regn. Ha en fin påskeaften! Nå strømmer lukt av lammestek med hvitløk og rosmarin fra kjøkkenet.......

    SvarSlett
  3. Flotte bilder,Anette :-) Synd ikke været er det beste i dag, men av og til kan det være godt med litt "innevær" også. Masse god bedring til Ingrid, og ha en fin påskeaften :-) klem

    SvarSlett