mandag 14. april 2014

Boken på vent


Ukens bok på vent kjøpte jeg da vi var i Trondheim i mars. Jeg syns det er koselig å kjøpe (minst èn) bok når vi er ute og reiser, for på den måten får bøkene en ekstra liten historie ved seg. Jeg har hørt så mange gode ord om akkurat denne boken, så den var et selvklart valg. Er spent på om jeg blir like begeistret :)Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben,eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden.
Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det .Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.Finn flere bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle :)8 kommentarer:

 1. Denne har jeg hørt mye bra om og var selv fristet til å kjøpe den ved salget, men holdt igjen..Må lese ferdig noen av de jeg har på vent først,:) Ha en fin tirsdag Anette.:)

  SvarSlett
 2. Denne har jeg blitt anbefalt, så den er notert ned og så får jeg se etter hvert. Får ikke helt bestemt meg for hva jeg skal lese om dagen...
  Ønsker deg en fin påske!

  SvarSlett
 3. Åh, jeg håper at du liker denne like mye som jeg gjorde og jeg kommer til å vente i spenning helt til jeg vet. Det var en av de aller beste bøkene jeg leste i fjor og det er ikke tull en gang. Ha en superfin dag, Anette:-)

  SvarSlett
 4. Denne har jeg absolutt tenkt å lese. Jeg kjøpte den faktisk til jul til min mor (selvfølgelig med en liten plan om å lese den selv også), så denne må jeg snart få lest :)

  SvarSlett
 5. Omtalen av boka var så bra, at jeg må visst sette denne på leselista mi. Ha en fin påske Anette!

  SvarSlett
 6. Omslaget skreik liksom ikkje "detta er mi type bok" men etter den omtalen må eg rett og slett sette den på leselista mi! Takk for forslag!

  SvarSlett
 7. Så koselig bilde. Hørte av bloggeren Tine at hovedpersonen skal være like gretten/hårsår som meg. Så er spent på hvordan du vil like den:)
  God påske!:)

  SvarSlett
 8. Ohh, det var smart tenkt! Jeg må prøve å kjøpe flere bøker når jeg reiser :p For det meste blir det kun klær og duppeditter, masse på grunn at at jeg har shoppestopp av klær/sminke i Norge men ikke av bøker :p

  Ahh, denne boken vil jeg også lese :D
  - Siri

  SvarSlett