lørdag 12. april 2014

Bøker lest i 2014 #12 "Når gjøken galer" av Robert GalbraithHVILKEN BOK? "Når gjøken galer" av Robert Galbraith

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? "Glemte" å avbestille den hos bokklubben

HVA HANDLER DEN OM?Da den vakre, men nedtrykte modellen, Lula Landry, faller i døden fra en snødekt Mayfair-balkong, antas det at hun har begått selvmord. Imidlertid har broren hennes sin tvil, og han får privatetterforsker Cormoran Strike til å se nærmere på saken. Strike er krigsveteran – såret både fysisk og psykisk - og tilværelsen hans er kaotisk.
Saken gir Strike en økonomisk livline, men det følger med en personlig kostnad: Jo mer han dykker ned i den unge modellen komplekse verden, dess mørkere blir ting - og jo mer nærmer han seg den største fare ...

HVA SYNS JEG? Fantastisk!! Den beste boken jeg har lest hittill i år. Dette er en krim som passer meg perfekt. Ikke for blodig, ikke en psykologisk thriller som gjør at det går helt rundt for meg. Men en "slow crime" så velskrevet at det første jeg gjør når jeg står opp er å ta fram boken, og det siste jeg gjør før jeg sovner er å motvillig legge den fra meg.
Jeg har falt pladask for privatdetektiven Cormoran Strike og hans nyansatte sekretær Robin, og jeg venter allerede i spenning på neste bok i serien. Hurra, SERIEN :):):)

Terningkast 6 for Robert Galbraith som jo som kjent egentlig er et pseudonym for forfatteren av Harry Potter-bøkene, J K Rowling.5 kommentarer:

 1. Jeg har lurt litt på om jeg skulle lese denne. Jeg ble ikke så begeistret for den tomme stolen...så derfor har jeg vært litt usikker

  SvarSlett
 2. Av en eller annen grunn har jeg ikke hatt lyst til å lese denne boken. Fordi forfatteren er den hun er? eller... jeg vet ikke. Ditt begeistrede innlegg får meg til å revurdere, og jeg setter den på listen over bøker jeg skal bestille på biblioteket når presset derfra har gitt seg litt :) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Måtte smile av denne gode bokomtalen, og jeg er så glad for at du likte den. Motiverte meg til å lese den, weehi :D
  - Siri

  SvarSlett
 4. Jeg likte også denne krimromanen ganske godt :) Det var faktisk min aller første ferdig leste Rowling roman ever.

  SvarSlett
 5. Denne fikk jeg veldig lyst til å lese!:-) Takk for fin omtale:-)

  SvarSlett