lørdag 2. februar 2013

Filmer sett i Januar

I januar har jeg bare sett tre filmer. De var til gjengjeld superbra alle sammen, og jeg anbefaler dem gjerne!Historien om Pi
Etter det tragiske forliset til et lasteskip, seiler en enslig livbåt av sted på det endeløse Stillehavet. Livbåtens overlevende mannskap består av en hyene, en sebra, en orangutang, en 200 kilos bengaltiger og Pi - en 16 år gammel indisk gutt.


Denne filmen så jeg på kino, og den var helt fantastisk. En nydelig historie med de vakreste bilder. Denne filmen glemmer jeg ikke med det første!Lawless

"Lawless" er den virkelige historien om de beryktede Bondurant-brødrene, notoriske spritsmuglere som fulgte den amerikanske drømmen i delstaten Virginia, under forbudstiden i USA på 1920-tallet. Lojaliteten brødrene i mellom ble satt kraftig på prøve i kjølevannet av den amerikanske nasjonens mest velkjente kriminelle storbølge. Filmen er en episk saga fra en kjent tidsepoke i USA, inspirert av historier av forfatter Matt Bondurants egen familie, i hans egen bok "The Wettest County In The World".

Den beste filmen jeg har sett på lang tid. Skuespillerne er fabelaktige, historien er utrolig spennende og filmmusikken løfter det hele til et enda høyere nivå! This means war

Både FDR og Tuck faller for den sjarmerende og snille Lauren. Mens Lauren sliter med å velge mellom dem, godt hjulpet av den freidige venninnen Trish, utkjemper FDR og Tuck en voldsom kamp om Laurens gunst. Med åpen tilgang til high-tec utstyr for å hjelpe seg er det bare å si: Måtte den beste spionen vinne!

Jeg er utrolig kresen når det gjelder komedier, og ikke mange kommer gjennom mitt strenge nåløye. Denne filmen ble absolutt godkjent og jeg fikk meg mang en god latter :)


7 kommentarer:

 1. historien om pi var virkelig fin hva !?
  de to andre har eg, men ikkje sett enda ... det må gjøres noe med når du anbefaler dem så sterkt :D

  SvarSlett
 2. Jeg har sett de to siste du nevnte. Jeg likte begge de filmene:)

  SvarSlett
 3. "Lawless" synes jeg også var en bra film, og jeg ser frem til å få sett "Historien om Pi". Det blir nok ikke før den kommer ut på dvd :)

  God helg, Anette!

  SvarSlett
 4. Utrolig fin header du har fått deg! <3 ;) Jeg har kun sett Les Misérables denne måneden! Den var forresten utrolig fin og trist!

  Jeg har begynt bloggingen på nytt, bare på skratch og mer personlig! ta en titt om du vil ;)

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se Historien om Pi :)
  håper du har det bra! og tusen takk for gode råd, jeg snubler rundt i hodet mitt så får vi se hvordan det går det her.
  God helg, kos deg! klem fra meg

  SvarSlett
 6. Så traileren til "Historien om Pi", og dette er absolutt en film jeg kunne tenke meg å se : )

  Var spent på din bedømmelse av den, og nå som jeg vet du var begeistret for filmen, økte desto mer min lyst til å se den : )

  SvarSlett
 7. Åhh.. har så lyst til å se Historien om Pi.. Gleder meg til den kommer på DVD.. Inntil da håper jeg å lese boka :)
  Bra du likte den.. De 2 andre har jeg aldri hørt om..

  SvarSlett