mandag 11. februar 2013

Min helg :)

Inspirert av OddaLinda som jeg følger på Instagram kommer det her en liten snutt om hvordan helgen vår har vært :)

Vi har vært utrolig heldig de siste ukene og har hatt et nydelig vintervær. På lørdag måtte jeg bare stoppe på vei hjem fra jobb og ta et bilde av den nydelige Torghatten vår!!

Søndagen startet med deilig morsdagsfrokost som Ingrid og bestevenninnen Karoline hadde ordnet til. Og jammen fikk jeg gave og kort fra dem begge to - koselig med overnattingsbesøk ;)
Etterhvert dro vi på familiemiddag til Hildurs Urterarium, og med 9 voksne og 3 barn var det stor stemning rundt bordet.
På ettermiddagen var det som seg hør og bør både kaffe, kaker og fastelavensboller og vi rullet nærmest i seng i går kveld! Aiaiaiai :)

Ha en strålende mandag alle sammen, klem fra Anette :)

-blogget fra min iPad -

3 kommentarer:

  1. Så koselig ut, og et nydelig bilde av "hatten" :) Det ble ikke boller på oss i år (heller). Er ikke så glade i kremboller her i huset men.. Det ble desto enda mer kake etter en gedigen irsk hønsemiddag! ..så dere var ikke alene om å rulle i seng. Ugh.. Idag trenger jeg ihvertfall å komme meg ut på tur! :)

    SvarSlett
  2. Så koselig :) ja vi var også på Hildurs urterarium og det var så kos. Hvordan går det med jobb-søking? Har du funnet noe? Er jo spent på hva som skjer videre med deg vettu.
    Ha en fin-fin kveld videre. Klem fra meg

    SvarSlett