tirsdag 12. februar 2013

Boken på vent :)


Hver tirsdag kan vi hos Beathe presentere bøker vi har på vent. I dag velger jeg "Det syvende barnet" av Erik Valeur. Boken fikk jeg tilsendt fra forlaget, og det er litt av en murstein på over 800 sider. Mulig dette blir min påskelektyre i år!!

Det syvende barnet

Syv barn kom til verden på Rikshospitalets fødesal B. I månedene som fulgte fant frøknene på det berømte spedbarnshjemmet Kongslund nye familier til dem over hele Danmark, og de vokste opp uten å ane noe om sin egen fortid. Ett av barna bar på en hemmelighet som for enhver pris måtte skjules. 
Da en eldre kvinne mange år senere ble funnet død på en strand like ved barnehjemmet, ble det opptakten til en sak som ville hjemsøke hele nasjonen: Hadde det ærerike barnehjemmet gjennom et halvt århundre skjult skandaler på høyeste samfunnsnivå?
En sitrende spennende mordgåte flettes sammen med en sylskarp mediesatire. Det syvende barnet er et ambisiøst, fargerikt portrett av det danske samfunnet fra etterkrigstiden og frem til i dag. 


Finn flere ventende bøker hos Beathe og Beathesbokhylle!!


12 kommentarer:

 1. Åhhhh, kanskje dette er noe for Bokbobbla....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det skal du ikke se bort fra :)

   Slett
 2. Åh,denne kunne jeg svært gjerne tenkt meg å lese men nå har jeg fått så mange bøker fra Schibsted så jeg tør ikke å spørre om å få denne,men ser veldig frem til omtalen din av denne. Ga en super duper dag:-) klem til deg fra meg<3

  SvarSlett
 3. Oi, hvordan får du forlag til å sende deg bøker? For en perfekt måte å oppdage nye bøker og forfattere på!

  SvarSlett
 4. Denne er jeg faktisk litt nyskjerrig på, men sideantallet skremmer meg litt akkurat nå.

  SvarSlett
 5. Jeg blir lett skremt av tykke bøker, men denne hørtes veldig spennende ut

  SvarSlett
 6. Takk for svar :) skal se om jeg tør å sende mail ;) hvis du har forslag på formulering så blir jeg også veldig glad :) stor klem!!

  SvarSlett
 7. antall sider virker avskrekkende, men virker iallefall spennende ! takk for tips :)

  SvarSlett
 8. 800 sider, det tar sin tid. Jeg er blitt skeptisk til tykke bøker i det siste. Men det er jo bare tull for er den god; da bryr man seg ikke om det. Takk for tipset; vi høre kanskje mer om den etterhvert.

  SvarSlett
 9. Denne har jeg også i bokhylla, jeg har også planer om å ta med denne på påskeferie :)

  SvarSlett
 10. Denne har jeg fryktelig lyst og lese:) Skikkelig murstein, men helt sikkert veldig verd å lese:) Godt tips til påske da:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. Denne står i lesehyllen min. Den eneste (nei, de to enste) grunnene til at jeg ikke har begynt på den er at det er bøker forran den i køen, og at den er så tykk som den er. En liten koloss nærmest :-)

  SvarSlett