søndag 13. januar 2013

Smakebit på Søndag :)


Ukens smakebit kommer fra en bok jeg begynte å lese i dag! "Det fine som flyter forbi" av Ida Løkås står for tur, og jeg tror det kommer til å bli en nydelig leseopplevelse - i allefall hvis jeg skal tro alle som har lest boken før meg :)Boken starter slik:

"Ingenting skjer. Og da mener jeg ingenting. Dagene glir forbi, sakte, som om de trekker på tunge lodd. Drar seg ut og legger igjen et slimete sneglespor. Viserne på klokka tikker, saktere enn vanlig, og jeg venter. Venter på at jeg skal klare å bevege meg mot noe nytt. Men uansett hvor hardt jeg prøver, står jeg stille."


Du finner flere smakebiter her hos Mari :)
23 kommentarer:

 1. Det var en deprimerande smakebit. Hoppas personen blir lite gladare :)

  SvarSlett
 2. Åh, så melankoliskt! Men tack för smakebiten!

  SvarSlett
 3. Har lest så mye bra om denne boka, at nå er den kommet på leselista mi. Takk for påminnelsen og god søndag!Atter en nydelig dag i vente-

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten. Den var sorgsen!

  SvarSlett
 5. Denne boken har jeg hørt mye positivt om, og jeg kan godt tenke meg å lese den :)

  SvarSlett
 6. Jeg har lest den. London er min favorittby (har bodd der) så utgangspunktet var bra. Er ikke så veldig glad i skildringer av livet til ungdommer, så for meg var ikke dette en inner tier :)

  SvarSlett
 7. Denne boka har eg òg lese mykje bra om, og eg òg skal lese henne ein gong, men ikkje heilt endå :) Synes smakebiten var veldig fin. Ha ein super søndag :) Klem frå Mai Lene

  SvarSlett
 8. Ga denne boken i julegave:) Har da tenkt å lese den selv også, håper den er så bra som de sier:) Takk for smakebiten!Ønsker deg en herlig søndag!:)

  SvarSlett
 9. Hørte Sis Vik, hun som har et bokprogram på NRK TV, snakke om forfatteren på Kulturhuset denne uka, og jeg mener å huske at hun var begeistret for forfatteren. Smakebiten din likte jeg, så jeg fikk lyst til å lese boka. Ha en fortsatt fin dag

  SvarSlett
 10. Fjorårets store debutant. Ikke lest, men den nærmer seg. Elsker når det blir litt melankoli, bare det ikke tar helt overhånd.

  SvarSlett
 11. en herlig og velskrevet bok !

  SvarSlett
 12. Jeg likte denne veldig godt.:) Kos deg.

  SvarSlett
 13. Likte veldig godt denne boken jeg også, tusen takk for smakebit:-) Ha en fin Søndag,Anette:-)
  Klem

  SvarSlett
 14. En fin smakebit. Jeg likte delvis denne boken, det var noe med den som ikke helt passet meg, men jeg vet ikke om jeg kan helt klare å sette ord på det.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 15. Bra smakebit:) Må nesten raske med meg den fra biblioteket. Har lenge vurdert å gjøre det,men så har jeg det med å ta med masse bøker fra jobben og ikke få lest de før jeg må levere de inn.hehe:)

  SvarSlett
 16. Takk for smakebiten! Tror jeg må notere meg denne tittelen bak øret. De nærmeste ukene blir det nok mest pensumlesing på meg...

  SvarSlett
 17. Wow, for en poetisk tekst - takk for flott smakebit : )

  Må reservere denne på biblio med det samme : )

  SvarSlett
 18. Både tittelen og smakebiten din var veldig fine, så denne må jeg sjekke ut :)

  SvarSlett
 19. Dette var en velfortjent vinner av Schibsteds romankonkurranse! Likte boka kjempegodt- kos deg med resten av den ;o)

  SvarSlett
 20. Så nydelig header du har nå :)

  Ønsker deg en fortryllende start på uken!
  Her skal kvelden tilbringes med en kjær venninne, jeg som hater å shoppe skal faktisk bli med henne på shopping (grøss og gru) - hva man ikke gjør for de man er glad i *smile*

  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
 21. SV;Kan si meg enig om det:) Nr 2 holder forfatterne litt på spenningen og jeg lå lenge oppi natt til øyene ble tørre av å lese for lenge:)

  SvarSlett
 22. Den boken har jag hört mycket bra om. Vet du om den har kommit som pocketbok än? Något att kika efter nästa gång jag är i Norge kanske.

  SvarSlett
 23. For en nydelig smakebit! Jeg har hørt så mye bra om boken at jeg tror jeg må lese den selv snart! (Når jeg får tid) Håper du koser deg med den :)

  SvarSlett