tirsdag 1. januar 2013

Godt Nytt År :)

Beautiful hand-made ornamental typography Happy New Year on paper background Stock Photo - 16104313

Håper dere alle har hatt en deilig jul og en flott nyttårsfeiring. Vi har storkost oss, slappet av til den store gullmedalje og er nå klar for det nye året. Jeg har nærmest ikke rørt pc'n i julehøytiden og det har vært innmari deilig, men nå kjenner jeg at det begynner å krible i fingrene etter å lage nye blogginnlegg. Har lest et par bøker siden sist og har mange ideer til bloggåret 2013 :)

Her er et knippe bilder som ble tatt i julen!!


Bilde nummer 1 er tatt på nyttårsaften, kongens tale er et must for at nyttårsfølelsen skal komme sigende. Flotte kongen vår <3  Bilde nummer to er tatt 6 juledag da vi var på vei til svigerforeldrene mine for å spise middag. 5 juledag fikk jeg meg en hyggelig overraskelse da jeg oppdaget at en av julegavene jeg fikk var fylt av sjokolade. Lykke :)

4 Juledag ble avsluttet med fart&liv&gøy. Den obligatoriske 4 juledagsfesten på Samfunnshuset var kjempeskøy og det satte en ekstra spiss på kvelden at søsteren min var gjesteartist <3    Tidligere på dagen lot vi julemat være julemat og spiste deilig middag på Milano Restaurant i Brønnøysund - bilde nummer 5.

3 juledag kom endelig julesnøen, og den ble foreviget da jeg var på jobb. 2 og 1 juledag kjente vi litt på Liverpool-følelsen og gleder oss til ny tur i september. Familiens julekort må også vises frem.

Julaften ble feiret hos mamma og pappa, og det vakre juletreet deres måtte bli tatt bilde av i all sin prakt. Lillejulaften koste vi oss med Grevinnen og Hovmesteren, og viste frem den lekre lille vesken som er den flotteste juletrepynten jeg vet om ;)

Pittelille julaften tok vi turen ut til den lille øya vår, for å forsikre oss om at alt sto bra til, og selvfølgelig satte vi frem nissemor og nissefar som passet på huset. En hustrig og vindfull tur, men så klart godt med hjertevarme <3


Nå skal vi snart spise deilige rester fra i går, og så er festen definitivt over. Jeg har ikke noen spesielle lesemål dette året, foruten at jeg håper på å komme meg gjennom ti eBøker iløpet av året. Ellers er det mange spennende ting som skjer fremover; vi har blant annet konfirmant i mai og jeg har som et stort mål å komme meg inn i bunaden min. Dette kommer ikke til å være noe tema på bloggen, men i forbifarten nevner jeg at jeg har meldt meg på Slankerinnens aktivitetsutfordring. Det tror jeg blir kjempegøy, og har du lyst til å få et lite puff i baken kan du lese mere om den her.

Godt Nytt Bok & Blogg År!!!

Klem fra


14 kommentarer:

 1. Godt nytt år Anette! Jeg har brukt din årskavalkade-mal for å oppsummere mitt bokår, for den syntes jeg var så bra :)

  SvarSlett
 2. Et riktig godt nytt år til deg og! Det høres ut som du har hatt en veldig flott julefeiring! Jeg har også hatt en fin jul, dette året på Østlandet. Nå er jeg tilbake på Vestlandet og klar for nye utfordringer. Jeg skal også lese ebøker dette året, og vil lese 1001 bøker. Ellers har jeg ikke noen mål med lesingen akkurat, utenom kose meg :-)

  SvarSlett
 3. ...Da er vi to som skal inn i bunaden i år! Det er synd og skam at den henger der og støver ned, kostbar og fin som den er, så i år på 17. mai skal det bli andre boller... ;)
  Lykke til, og godt nytt leseår! :)

  SvarSlett
 4. Leit å høre at du må til Liverpool i år. Nabobyen er å anbefale... På alle måter B-) Ellers godt nytt år og glory glory!

  SvarSlett
 5. Godt nytt år, Anette !
  Jeg stikker innom i 2013 også :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Godt nytt år :) Jeg har to bøker jeg begraver nesen i nå :) deilig!

  SvarSlett
 7. Hei!
  Kom på at jeg må fortelle deg at jeg fikk ei veldig ønska bok til jul- Ekstremt høyt og utrolig nært- og det var her på bloggen din jeg "oppdaget" den! Gleder meg veldig til å begynne på den, må bare lese ferdig den jeg holder på med først ;o)
  Også har jeg litt bedre tid enn deg når det gjeldr den bunaden; skal i bryllup 14. september, og før det blir det uaktuelt å ikle seg den...
  Ønsker deg et super-duper-fint år!

  SvarSlett
 8. Hei søte Anette :)
  Så koselig innlegg - og det både ser og
  hørtes ut som en riktig koselig jul du
  har hatt ღ Jeg gleder meg til å fortsatt
  følge deg og bloggen din i det nye året
  som kommer også :) - og tusen takk for
  alle koselige ord du legger igjen ღ Ha en
  fin uke i det nye året.. Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 9. Godt nytt år Anette! Håper 2013 blir et fantastisk år for deg :)

  SvarSlett
 10. Fine bilder fra julen, Anette!
  Ikke mange lesemål for meg heller, bortsett fra å henge med i Lesesirkel 1001 bøker, så det blir spennende å se hvilke bøker du ender opp med.

  Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år :)

  SvarSlett
 11. Man ska hålla på Manchester United inte Liverpool;)

  SvarSlett