onsdag 30. januar 2013

Mitt Tematips #2 - En fin feelgoodroman

mitt tematips

Perfekt TemaTips for meg i dag, jeg er jo tvers igjennom en feelgood-junkie!! 
Marian Keyes, Sophie Kinsella, Cecelia Ahern og Sarah Addison Allen er alle forfattere som med bøkene sine får meg til å føle meg helt fantastisk :)  Jeg skulle gjerne lagt ut linker til dem alle sammen, men må nok nøye meg med èn. 

I dag velger jeg meg "The Sugar Queen" av Sarah Addison Allen. En bok jeg aldri kommer til å glemme, simpelthen fordi den fortryllet meg helt. 


Sugar Queen

Twentyseven year old Josey is sure of three things: Winter in her  North Carolina hometown is her favourite season; she's a sorry excuse for a Southern belle; and sweets are best eaten in the privacy of her hidden closet.
For while Josey has settled into an uneventful life in her mother's house, her one consolation is the stockpile of sugary treats and paperback romances she escapes to each night...

Until she finds her closet harbouring none other than local waitress Della Lee Baker, a tough-talking, tender-hearted woman who is one part nemesis - and two parts fairy godmother...


Denne bokomtalen skrev jeg på den forrige bloggen min, 13 mai 2011.

 Dette er boken du bare MÅ lese i sommer! Egentlig har jeg lyst til å bare rope ut alle superlativene som finnes, skrive linje på linje med de mest rosende ord du kan tenke deg! Men alt har vært skrevet før, og denne boken fortjener så mye mer.... Den fortjener rett og slett at du leser den. Setter deg ute i solen og lar deg fortrylle, den fortjener at du åpner boken med forventning og lukker den med et smil!
Hos meg har den stått i bokhyllen i flere måneder før jeg plutselig bestemte meg for å lese den for et par dager siden. Jeg har vel kanskje ikke fått gjort så mye annet siden da. Det var som å endelig skrape flax-loddet som har ligget i lommeboken i evigheter og oppdage at du har vunnet førstepremien :) Hvorfor i all verden har jeg ikke gjort dette før!!?? Men samtidig være litt glad for at jeg ventet så lenge, for det var jo akkurat nå jeg trengte den!!Ta turen innom Bokbloggeir og finn flere flotte TemaTips-bøker :)6 kommentarer:

 1. Hei Anette! Kjempeartig tips! Tusen takk for fint bidrag til temaet mitt. Jeg kjenner ikke til noen av forfatterne du nevner her. Er "Sugar Queen" gitt ut på norsk?

  SvarSlett
 2. Dette var også en bok jeg har gått totalt glipp av! Så rart :-)
  Det hørtes midlertid ut som en bok jeg må lese. Takk for flott tips og ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Denne høres veldig bra ut og noe som jeg svært gjerne kunne tenk meg å lest! Tusen takk for boktips,Anette:-) klem

  SvarSlett
 4. Så fin omtale Anette.:) Leser ikke slike bøker for tiden, men skal jaggu meg huske denne når jeg trenger noe chic-lit..:)

  SvarSlett
 5. Sarah Addison Allen er faktisk et nytt forfatter navn for meg. Men jeg er veldig glad i økene til alle de andre forfatterene d nevner, derfor må jeg se nærmere på Sarah Addison Allen :)

  SvarSlett
 6. Så fint at du fant frem denne omtalen! Boken skal jeg ha i tankene når jeg trenger å bli fortryllet :)

  SvarSlett