torsdag 3. januar 2013

Bøker som ikke innfridde....

Det er ikke alltid at bøker treffer blink, og på tampen av året skjedde nettopp dette. Ganske ergerlig, fordi jeg hadde gledet meg sånn, men det er ikke alltid ting blir slik man tror og håper!


"Dandy" av Jan Guillou fikk jeg i fødselsdagsgave i november og er bok nummer to i en serie om jernbanens historie i Norge i det forrige århundre. Jeg var veldig fornøyd med bok nummer en, og hadde store forventninger. Dessverre syns jeg denne boken rett og slett var kjedelig. Spenningen uteble og det hele ble langtekkelig og lite inspirerende. Huffameg...."The Charm Bracelet" er min eBok nummer to og har alle ingredienser for å gi deg en skikkelig feelgood-opplevelse. Holly har et armbånd der nye charms dukker opp hver gang hun opplever utfordringer i livet sitt. Når hun finner et armbånd noen andre har mistet er hun bestemt på å finne den uheldige eieren, og letingen fører henne på veier hun aldri kunne forestille seg.   
Denne boken er alt for lang med detaljer og beskrivelser som godt kunne vært komprimert til det halve. Jeg ble innmari utålmodig etter hvert som jeg leste, og syns at boken var et eneste stort gjesp!12 kommentarer:

 1. Bokskuffelser er ikke noe gøy :(

  SvarSlett
 2. Har hørt flere synes denne er litt bob-bob..

  SvarSlett
 3. Spesielt når man har fått en bok i gave er det skikkelig leit når boken ikke innfrir :-)

  SvarSlett
 4. Godt nytt år!
  Ja..dette skjer av og til..men det er virkelig kjedelig når forventningene er høye.
  Jeg har akkurat lest "ut og stjele hester"....men den stod ikke til forventingen og all omtale...syns jeg:)
  Men det finnes da så mye bøker...så det er ingen fare:))
  Gleder meg til alle dine herlige tips utover i 2013:))

  SvarSlett
 5. Kjipt med bøker som ikke innfrir, spesielt om forventningen er stor på forhånd. Jeg hadde meg et par jeg også i 2012, men heldigvis ikke flere enn to (store..). Det er mange bøker å ta av - det skulle bare mangle at vi ikke bommet litt iblant. Viktig å finne ut hva vi ikke liker også :-)

  SvarSlett
 6. Det er jo ikke alltid bøker innfrir forventningene, rett og slett trasig når en har gledet seg. Annerledes da med bøker en på forhånd ikke har hørt noe om. Men sånn er det :)

  SvarSlett
 7. Dumt når bøker ikke innfrir og særlig når en har fått de i gave.

  SvarSlett
 8. Eneste trøst: om hundre år er allting glemt ;o)

  SvarSlett
 9. Kjedelig når bøker skuffer, ja. Jeg har bok 1 i Guillous serie hjemme, men har ikke rukket å lese den ennå. Men den er jeg spent på - og ser jo at du var fornøyd med den også.

  SvarSlett
 10. Skjipt når bøker skuffer, men heldigvis finnes det flere gode bøker der ute enn dårlige:)

  SvarSlett
 11. Utrolig surt når dette skjer. Selv synes jeg temaet høres så kjedelig ut at jeg aldri vil få denne opplevelsen med Brobyggerne/Dandy, siden den ikke kommer til å leses ;)

  SvarSlett
 12. Jeg likte Brobyggere godt og ønsket meg Dandy til jul. Skal skru ned forventningene kraftig, og kanskje vente litt med å lese den, for jeg har hatt en særdeles tøff start på leseåret. God lørdag!

  SvarSlett