onsdag 2. januar 2013

Filmer sett i desember 2012

I følge eldstemann er jeg verdens kjedeligste å se film sammen med. Det tar ikke lang tid før jeg sovner, uansett hvor god filmen er - jeg sovnet for eksempel da jeg så Twilight (jeg gremmes), og på kino dupper jeg titt og ofte av! Er det mon tro noe som heter film-narkolepsi!? Finnes det i så fall en kur?  Jeg har i allefall overgått meg selv og sett hele fire filmer i desember, og det helt uten å sovne :)  Jeg tror jammen at jeg skal ha som nyttårsforsett å se flere filmer i 2013, og gi et sammendrag på bloggen hver måned attpåtil :)


Peace, Love, & Misunderstanding PosterThe Expendables 2 Poster
Mission: Impossible - Ghost Protocol PosterWe Bought a Zoo Poster


Peace, Love & Misunderstanding
Herlig feelgood drama/komedie der Jane Fonda mesterlig spiller en hippiebestemor som får besøk av sin datter og hennes barn. Datteren er konservativ og sin mors rake motsetning, og må etter et samlivsbrudd flytte inn hos moren. Anbefales :)


The Expendables 2
Fartsfylt action med herlig humor og alle de gamle gutta samlet på et brett!! Denne ser jeg gjerne flere ganger!!

Mission Impossible - Ghost Protocol
Positivt overrasket over denne filmen med Tom Cruise ( som jeg egentlig syns er en ordentlig raring). Halsbrekkende stunts og spennende story.

We Bought A Zoo
Den nydeligste filmen jeg har sett på lenge! En mann mister sin kone og flytter sammen med sine to barn ut på landet for å prøve å gå videre i livet. Tilfeldighetene gjør at de bestemmer seg for å kjøpe en nedleggingstruet dyrehage, og mange utfordringer møter dem. Her er det høy snufsefaktor - ha lommetørklet klart!!Har du sett noen bra filmer i det siste?
5 kommentarer:

 1. eg sovner alltid når eg ser michael caine på skjermen ...
  har kun sett "we bought a zoo" av disse, og den var utrolig fin :)

  SvarSlett
 2. I jula har jeg bare sett romantiske komedier. I går kveld så jeg Music and lyrics med Huge Grant og Drew Barrymore. Har dessverre lite mulighet for å gå på kino her jeg bor. Jeg som har sett film flere kvelder i uka tidligere!

  SvarSlett
 3. Historien om Pi. Fin vakker sterk. Skrevet om den på bloggen min :)

  SvarSlett
 4. Jeg har sett de tre sistnevnte og jeg må si at We bought a Zoo var fantastisk. The Expendables og Mission Impossible er filmer jeg elsker pga fart og spenning. Mission Impossible filmene har alle hatt noe bedre plot enn The Expendables, men absolutt severdige begge to. Opptil flere ganger - I agree :o)

  SvarSlett
 5. Godt Nytt År :)
  jeg sovner til filmer jeg også. Men er det noe som er veldig bra da sovner jeg ikke ;) Var og så Hobbiten på kino og jeg er storfornøyd! Gleder meg til den kommer på dvd så jeg får se den igjen :)

  SvarSlett