søndag 30. september 2012

Smakebit på Søndag - "Fifty Shades of Grey"

Ukens smakebit kommer fra boken over alle bøker for tiden; "Fifty Shades of Grey" av E L James. Vi leser den for tiden i lesesirkelen jeg er med i, og jeg hadde ingen store forventninger da jeg begynte å lese den. Har jo fått med meg at mange ikke er spesielt begeistret for den i bloggsfæren. Men jeg må faktisk si at 333 sider ut i boken er jeg positivt overrasket :)


I det jeg kjører, snører det seg i brystet mitt, tårene begynner å renne, og jeg presser ned et hulk. Jeg holdt stand. Han forklarte alt. Han var tydelig. Han vil ha meg, men sannheten er at jeg trenger noe mer. Han må ville ha meg på samme måte som jeg vil ha og trenger ham, og innerst inne vet jeg at det ikke er mulig. Jeg er rett og slett overveldet.


Finn flere smakebiter her hos Mari og Flukten fra Virkeligheten!

13 kommentarer:

 1. Nej, det kommer nog att dröja innan jag läser denna, om någonsin :)

  SvarSlett
 2. Jeg må jo si at jeg blir mer og mer nysgjerrig på disse bøkene så det er mulig jeg må bite i det sure eplet og si at jeg tok feil når jeg sa at disse bøkene ikke skulle leses! Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag,Anette:-)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Jeg vingler veldig om jeg vil lese disse bøkene eller ikke... Men denne smakebiten gjorde meg mer nysgjerrig:)

  SvarSlett
 4. Så glømte jeg å si bildet var kjempefint og det passet godt med stjerna:).

  SvarSlett
 5. Har nok ingen umiddelbare planer om å lese denne serien, men takk for smakebiten allikevel! :)

  SvarSlett
 6. En fin smakebit :-) Som du vet er jeg i gang med serien og jeg er enig med deg, det var ikke så ille som jeg trodde. Og så er det jo greit å lese selv og gjøre seg opp en mening om det "alle" snakker om :-)
  Ønsker de en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Ingen bøker er for alle ;-) Takker for smakebiten, har lest boka og funnet ut at "dette" ikke er noe for meg i det hele tatt. Blir interessant å lese hva du synes etterpå :) Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 8. Jeg tror nok ikke at jeg kommer til å lese denne serien, men jeg likte smakebiten :-) Og det er jo kjempefint at du ble positivt overrasket!

  Ønsker deg en fin søndag, Anette!

  SvarSlett
 9. Hei Anette :)
  Ja jeg vil gjerne høre mer om hva du syns
  om disse bøkene... Jeg tenkte jeg skulle
  lese dem, så ble jeg litt usikker etter at
  jeg har hørt på tilbakemeldinger - så nå
  avventer jeg å ser til litt utpå nyåret
  når alle tre bøkene har kommet ut :)) Ønsker
  deg en fortsatt fin søndag, nydelig vær her
  i dag ღ Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Jeg blir super nysgjerrig på disse bøkene altså!

  SvarSlett
 11. Hei, Denne er jeg nettopp ferdig med, og jeg kom meg gjennom den. Ganske fengende egentlig. Blogget om den i natt: http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/09/fifty-shades-of-grey-fanget-og.html#more

  Spent på å få høre hva du mener når du er ferdig.:)

  SvarSlett
 12. Ja, det er mye snakk om denne serien, og jeg tror jeg må lese bøkene snart for å få med meg hva alt oppstyret er om.

  Forresten; gratulerer som ukens superblogger!

  SvarSlett
 13. Jeg liker smakebiten, men 50 Shades bøkene har jeg bestemt meg for å ikke lese. Det har blant annet å gjøre med måten de ble til på :) Nå skal det være sagt at jeg ikke skulle drikke noensinne og ikke ha sex før ekteskapet, too much information? Her sitter jeg 29 år gammel med to barn og en samboer som jeg ikke er gift med(men 14 år sammen er så godt som gift?) ;)

  SvarSlett