lørdag 8. september 2012

Månedens utfordring hos Fabelaktig - Din Header


Månedens Utfordring hos Fabelaktige Maia er Din Header. Maia vil gjerne vite hvorfor den ser ut som den gjør, hva er tanken bak og hvem har laget den.

Jeg har hatt mange forskjellige headere iløpet av min tid som blogger. Navnet på bloggen, Anettesbokboble, hadde jeg klart lenge før jeg våget å starte (ja, det var ganske skummelt å sette igang, men jeg har ikke angret et sekund). Men headerne fikk jeg liksom aldri dreisen på. Mens jeg enda blogget på blogg.no tok jeg kontakt med den dyktige bloggeren og designeren Silje Lien, og hun tok på seg oppdraget med å designe både header og layout til bokbobla. Jeg hadde en forestilling om at headeren skulle inneholde bloggnavnet, bøker og øyenstikkere - fordi de er de vakreste skapningene som finnes. Silje fikk frie hender og jeg ble bare så fantastisk fornøyd. 

Da jeg flyttet bloggen min over til Blogspot ble headeren med, og jeg tror nok at jeg kommer til å beholde den så lenge jeg blogger her :)

Ta en titt innom Fabelaktigbloggen du også. Om du velger å fortelle historien bak din header er du med i trekningen om en nydelig led-lyslenke. Fristen for å være med er første oktober klokka 23:59


6 kommentarer:

 1. Må nu si Anette at fin header det har du:) Har også kunne tenkt å ordne noe eget:) Men vet ikke hva jeg vil ha og hvem som skal få gjøre jobben, så min lånte layout blir nok en stund til:) Ønsker deg en videre fin helg!:)

  SvarSlett
 2. Headeren din passer helt og holdent til bloggen din. Det husker jeg at jeg tenkte første gang jeg besøkte deg i blogglandia også.
  Og det er jo noe av poenget :)

  Glad søndag til deg og dine ..
  og jeg gleder meg til lille Petrus er så stor at jeg kan sette meg ned å lese en bok over tid :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Morsom utfordring, den skal jeg henge meg på i morra! Og du, headeren din er fantastisk:)

  SvarSlett
 4. Så gøy at du deltar :)
  Jeg syns headeren din passer deg perfekt!

  -klem

  SvarSlett
 5. Kjempefin header! Veldig gøy med denne utfordringen som gir et innblikk i andres bloggnavn og valg av headere :)
  God helg!

  SvarSlett
 6. Headeren din er herlig! Man får jo en sånn drømmende følelse med en gang man ser den- akkurat som man kan få når man er dypt inni en bok. Kjempefin. :)

  SvarSlett