onsdag 19. september 2012

I tenkeboksen.....

Tumblr_ma9qxnmim81qaobbko1_500_large

...men det er ikke så dramatisk som det kanskje virker ved første øyekast :)

Jeg har vært i tenkeboksen når det gjelder boktemaet hver torsdag. Nå har det blitt over femti innlegg bare på denne bloggen og det krever både planlegging og oppfinnsomhet. Derfor har jeg bestemt meg for å ha Boktema annenhver torsdag fra nå av. Jeg jobber skift og har fri på torsdags formiddag hver andre uke. Disse dagene er perfekte for blogging og boktemaer. De andre torsdagene har jeg formiddagsjobb og det blir noen hektiske morgentimer når man både skal ordne seg, smøre matpakker og komme seg på jobb tidsnok. 

Til nå har jeg prioritert bloggen disse torsdagene, men nå har jeg lyst til å ta det litt mere kuli og kanskje til og med rekke å gå på jobb istedet for å kjøre. Selvfølgelig kan man lage ferdig innlegg på forhånd, men siden jeg jobber like mange ettermiddagsvakter som formiddagsvakter vet jeg av erfaring at dette er lettere sagt enn gjort.

Frem til jul vil det med andre ord bli Boktema på torsdager i oddetalls uker, altså ikke noe boktema i morgen. Men jeg lover å være flink til å minne dere på boktemaet i ukene de arrangeres og legge ut temaet på facebooksiden i god tid :)       


Klem fra

                                                

12 kommentarer:

 1. Jeg har sagt det før, og sier det igjen; du er sabla flink!!!!

  SvarSlett
 2. Først vil jeg si at det er dumt at boktemaet forsvinner hver annen uke men på den andre side så har jeg ikke problemer med å forstå at en skal ha tid,anledning og ideèr til å ha det hver Torsdag. Jeg har selv jobbet skift og vet alt om hvordan det er.Det var enda godt det ikke forsvant helt. Ønsker den en fin dag,Anette:-)

  Klem Beathe

  SvarSlett
 3. Jeg elsker boktema, bra det ikke forsvinner helt og at du skal ha det annen hver torsdag:) Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Hei. De boktemaene har jeg ikke vært med på, men jeg har inntrykk av at de er både varierte og kreative, jeg har lest flere rundt forbi på andre blogger. Kan hende jeg blir med neste gang - ;o)

  SvarSlett
 5. Skjønner godt at det kan bli for mye og det er ikke alltid jeg rekker å bli med. Jeg tenkte på det her om dagen faktisk, at det må være litt hektisk å ikke bare delta hver uke, men å skulle finne på disse temaene hver eneste torsdag. Jeg synes du har hatt mange morsomme temaer som har gitt oss andre en utfordring, så er glad du skal fortsette med det.

  SvarSlett
 6. Og jeg som gledet meg til boktema i dag - men nå kan jeg glede meg til neste torsdag istedenfor :)
  Skjønner godt det kan bli mye, spesielt når du jobber som du gjør. Ha en fin torsdagskveld, Anette! Skjønt, nå er det vel snart over...hehe :)

  SvarSlett
 7. Det var litt synd da, men har forståelse for valget ditt. Da ser jeg frem til neste torsdag :)

  SvarSlett
 8. Jeg titter innom bloggen din uansett hva slags dag det er, tema eller ikke. :-)
  Godt med frisk luft på vei til jobben, Anette! Ha en flott dag! Klem :-)

  SvarSlett
 9. Høres fornuftig ut Anette, men kommer løpende neste torsdag:)

  SvarSlett
 10. Tusen tusen takk for fantastisk koselige kommentarer alle sammen. Var kjemperart å ikke ha boktema i dag, men samtidig litt godt også. Gleder meg allerede til neste torsdag og til boktemaet jeg har på lur :) Klem fra Anette :)  SvarSlett