fredag 7. september 2012

Fremtidige Favoritter :)

Bokelskerinnen har hver fredag en spalte hun kaller fremtidige favoritter. Der kan vi presentere bøker vi gleder oss til å lese, bøker vi ønsker oss, bøker vi har kjøpt osv. Min fremtidige favoritt står allerede i bokhyllen og venter, og det blir nok ikke lenge til jeg tar den frem!

I 2010 ga Jan-Erik Fjell ut sin debutbok "Tysteren". Jeg leste den i fjor og syns den var utrolig bra - du kan lese bokomtalen min her. Nå er Fjell ute med en ny krim kalt "Skyggerom" og jeg både håper og tror at denne boken er like bra som den forrige!

Skyggerom; krim

Anton Brekke har blitt en enda sterkere karakter, fortsatt komisk flåkjefta, men nå også følsom og sårbar.
Det er snart jul og den småkriminelle Bernandas fra Litauen kjører inn i Norge med en forseglet last, på oppdrag fra den russiske gangsterbossen Doskino. Kontakten som skal overta lasten, dukker aldri opp ved den avsidesliggende hytta ved Fredrikstad . Når Bernandas oppdager hva slags «varer» han har smuglet, skjønner han at han selv er i fare og får panikk. Neste dag blir den eldre læreren Viggo Holm funnet død i sitt hjem i Sarpsborg, brutalt knivmyrdet. Det viser seg at Holm og Bernandas´ kontakt er samme mann. En motvillig Anton Brekke blir satt på saken. Parallelt med etterforskningen følger vi Bernandas´ stadig mer desperate kamp for å komme seg ut av den skvisen han er i, strandet i et fremmed land og klemt mellom en mordetterforskning og trusler fra bakmannen i Litauen.


På søndag trekker jeg giveaway'en jeg har gående, og det er fortsatt anledning til å bli med. Titt innom her, så kan du bli den heldige vinneren :)

God helg og klem fra


8 kommentarer:

 1. Hei Anette :)
  Tusen takk for koselige kommentarer ღ - det betyr masse og særlig på det siste innlegget... Var så fryktelig nervøs, men med slike tilbake meldinger så går det nå bedre :) Er så rart det der, med å ha kontroll og ikke... :)) - og takk for alltid så fine bokanmeldelser - du er bare kjempeflink! Er innom støtt og stadig for å se hva du skriver om her... Jeg leser da dessverre ikke så mye, men veldig kjekt uansett å se :) Ønsker deg en fin fredag og helg som kommer ღ Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Skyggerom gleder jeg også meg til å lese!:) Leste den forrige boken "Tysteren", som jeg likte veldig godt:) Håper også denne er god om ikke bedre:) Blir spennende å lese de første omtalene av boken:) Ha en herlig helg!:)

  SvarSlett
 3. Har ikke lest disse bøkene men de må absolutt på listen ser jeg. Ønsker deg en super helg Anette:-) klem

  SvarSlett
 4. Fint valg. Har lest Skyggerom, og skal skrive om den snart. Den var absolutt godkjent og god, men jeg likte Tysteren bedre.

  SvarSlett
 5. SV: Takk for det Anette <3 Takk for serietips. Den skal jeg sjekke ut <3

  SvarSlett
 6. denne har eg, men litt i tvil om eg burde lese den forrige boken først :s

  SvarSlett
 7. Hei Anette!

  Jeg er veldig glad i å lese, men som student bør fagbøker prioriteres, og jeg kjøper derfor helst skjønnlitteratur i pocket, på salg osv. Ikke alltid like lett å få lest nyhetene, med andre ord. Denne Skyggerom har jeg veldig lyst til å lese - det kommer vel en anmeldelse etterhvert regner jeg med? ;) Bokelskere.no er jeg innom titt og ofte, dog er jeg ikke like aktiv på bokblogger. Noe å ta tak i skjønner jeg. :)

  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg - det varmer! Ønsker deg en nydelig søndag! :) Klem fra Marit.

  SvarSlett
 8. Har lest Skyggerom, og den kan absolutt anbefales.Det er lite av språklige godbiter i romanen, men han har sin styrke på driv og spenning.

  SvarSlett