lørdag 7. januar 2012

Supre Bloggtips!!


Tumblr_lxbc3xclzj1qa9omho1_400_large

De siste dagene har jeg kommet over så mange supre blogger og bloggtips at jeg bare MÅ dele dem med dere :)

Hos svenske PiaLotta kom jeg over en annen svensk blogg, nemlig FixaDinBlogspot. Her finner du en mengde tips om hvordan du kan forbedre bloggen din, og ikke minst hvordan du gjør det! Forøvrig er PiaLotta absolutt også verdt et besøk, en fotoblogg med herlige bilder!

Liker du å gjøre litt ekstra ut av bildene du legger ut på bloggen din? Hos Photovisi og PhotoCollage kan du lage de nydeligste collager. Kjempemoro :)Helt til slutt oppfordrer jeg alle til å ta en titt innom min favorittblogg nummer 1, vakre Karis blogg Lillesmurf. Her er jeg innom minst en gang om dagen og finner alt hva hjertet begjærer av tips (boktips, bloggtips, tips om apps til iPhone, ja tips om det meste), hverdagsbetraktninger og nydelige bilder. Fantastisk :)I dag våknet vi til nydelig vintervær, snø på bakken og herlig blå himmel. Om ikke lenge pakker vi sekken og drar på tur. Det blir grilling, aking og skigåing i stor stil!! 

Ha en deilig lørdag, klem fra

9 kommentarer:

 1. God morn! Takk for tipsene:-) Ønsker meg ett bilde av en skigående Anette i stor stil ;-) Ha en flott tur :-) klem

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk :) Nå ble jeg glad <3 God du er <3 <3
  Ha en super lørdag <3


  SV: Det er selvsagt greit, må inne å sjekke ut ;) Denne boken anbefales på det sterkeste. Jeg har ikke lest de andre i serien om denne Wisting da.. Har du?? :)

  SvarSlett
 3. Takk for fine bloggtips! Du får ha en kjempe fin lørdag!

  SV;
  Takk Anette! Koselig å høre! Skal se å få lest mer shopoholic bøkene til Kinsella.
  Jeg fikk de fontene på headeren på polyvore.com. Det er nettside hvor man egentlig setter sammen klessett osv. Men jeg tar bare skriften og skriver det jeg vil,og tar skjermbilde av det og lager header på min fotoredigeringsprogram.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for bloggtips! :)
  Så flott blogg-kavalkade du har gjort også! Lekkert!
  God søndagskveld til deg! :)

  SvarSlett
 5. Takk for tips :) Elsker når andre vil dele bra blogger. Av og til finner jeg blogger jeg også elsker, andre ganger ikke.... ;)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for gode tips! Skal defintivt sjekke ut hvor gode de collagesidene er. :-) Ja, bloggene også - du vet meg og bilder... Hihi.

  SvarSlett