lørdag 21. januar 2012

Her blogger jeg - før & nå

Når man surfer rundt på forskjellige blogger ser man så mye fint man kan bli inspirert av. Jeg faller litt i staver over alle de fine pc-krokene/bloggplassene folk har laget seg og blir dermed like misfornøyd med mitt eget blogghjørne. Da nyttåret var et faktum og siste rest av julen var ryddet bort var det absolutt på tide å gjøre noe med "problemet". Forrige torsdag ble det extreme makeover og her er før&etter-bilder :)


Før

Etter

Ble ikke så aller verst dette her, syns jeg :)

I dag har jeg frilørdag, det er strålende vær og kaldt. Kanskje blir det en liten kafetur på formiddagen. I ettermiddag skal vi i 6-årsbursdag og i kveld er det duket for litt festligheter. Med andre ord en perfekt lørdag :) Ønsker alle en riktig god helg!!

Klem fra


14 kommentarer:

 1. Så fint det ble:-) Ble nesten litt "misunnelig", jeg sitter med laptopen på salongbordet. Jeg driver å funderer på hvor i huset jeg kan få plass til en liten "bloggeplass" med noen hyller og et egnet bord. Dette var kjemepfint Anette:-))

  SvarSlett
 2. Den kroken din ble kjempe flott:-)Kanskje vi sees litt senere :-)

  Klem fra Rita

  SvarSlett
 3. Så fint det vart, Anette!

  SvarSlett
 4. Det ble virkelig fint!
  Jeg sitter med pc'n på salongbordet. Jeg har et kontor i andre etasje, men det blir sjelden til at jeg bruker det.

  SvarSlett
 5. Dette ble riktig så lekkert, Anette. Jeg liker smaken din. :-) Når det er sagt så synes jeg du hadde det fint før makeoveren også, jeg. ;-)
  Jeg håper du får, som du selv skriver; Med andre ord(!) en perfekt lørdag! *smiiil*

  SvarSlett
 6. Guri meg så fint det ble :) Heldig du er som har fått så fin en krok! Rett og slett lekkert! ha en kjempefin helg og kos deg masse i dag :) stoor klem

  SvarSlett
 7. For en flott bloggekrok, Anette! Kjempekoselig :-)

  Jeg har lesekrok, men bloggingen foregår i sofaen med laptop'en i fanget.

  God lørdag til deg!

  SvarSlett
 8. Oii; stilig vart det! Forandring fryder, men vi aner vel ikke en vridning over mot interiørblogging, vel?? Kos deg ;o)

  SvarSlett
 9. Det ble jo kjempe stilig :) Liker det :D

  SV. Tusen takk Anette :) En bok er også en fin belønning, men for øyeblikket er det ingen bøker jeg ønsker meg :) God helg til deg også :D

  SvarSlett
 10. Så flott det ble! PC-kroken min er så kaotisk at den aldri får komme ut offentligheten :P Jeg har planer om å ominnrede stua, så da kan det hende det blir litt andre saker, men innen den tid, så...

  SvarSlett
 11. Ble kjempefint, Anette:) Heldig som har så fin plass å sitte å blogge på:)

  SvarSlett
 12. Så koselig det ble :) Må være inspirerende å arbeide og skrive der.

  SvarSlett
 13. For en koselig bloggkrok du har. Jeg blogger fremdeles fra sofan. Men håper på å få meg en bloggkrok etterhvert. Men som sinnadnekkern sier. Man må ta en ting om gangen.
  PS: Bloggen er forresten flyttet. Da den gamle ble hacka!

  SvarSlett
 14. oi se på dette :) Så koselig plassen din ble. Jeg ønsker meg en liten krok selv hvor jeg kan sette daten å jobbe. Nå sitter jeg bare i sofaen med laptoppen på fanget :S

  Jeg jobber jo mye på dataen utenom blogging. Så kontorsted hadde vært kjekt. Men så var det denne plassen da i en liten leilghet ;)

  SvarSlett