tirsdag 3. januar 2012

2011 i bilder og bøker - del 2

Her kommer del to av min årskavalkade for 2011, og jeg må bare si at jeg er fryktelig glad for alle de utrolig koselige kommentarene jeg har fått på del 1 !

Juli
Fortsatt på ferie i England. Liverpool var en fantastisk opplevelse - særlig omvisningen på ærverdige Anfield Road. Å være på kamp der må være helt utrolig spesielt. Blackpool var også...vel...spesielt. En helt utrolig harry by ved kysten, med den vakreste milelange stranden du kan tenke deg, og tivolier, fornøyelsespark, casinoer...har aldri opplevd noe liknende !

Ingrid og jeg utenfor Anfield Stadium

 Taking a walk in the streets of Liverpool

 En fantastisk sjokoladebutikk i L1, Liverpools shoppingområde nummer 1. Gjett om jeg skal tilbake dit!!!

Både Ingrid og jeg fikk oss tatovering - gjett hvilken du kan vaske av ;)

Herlige Blackpool

Nei, jeg tok IKKE berg-og-dalbanen du ser i bakgrunnen. Husbonden derimot......

Juli ble også en måned med sorg og ettertanke, og vi tente et lys for alle som så tragisk ble rammet på Utøya og i regjeringskvartalet. 

Månedens favorittbok:

Wedding Girl


August
I denne måneden feiret vi 11 års bryllupsdag...


Ingrid fylte 9 år og fikk den lille søte kaninen, Snusken, i bursdagsgave..


 Og sommeren begynte så smått å gå over i høst...


Månedens favorittbok

Snøbarnet

September
Deilige sensommerkvelder i lille Brønnøysund


Vi hadde vårt første møte i lesesirkelen "Bokbobla"

Og nøt deilige høstdager..


Månedens favorittbok:

Kvinnen i buret


Oktober
Kveldene ble mørkere og høstfargene gjorde sitt inntog


Vi reiste på høstferie til Bodø for å besøke familie der, og hadde det helt FANTASTISK. Barna og jeg tok tog oppover, mens husbonden kom kjørende - han hadde av alt i verden vært på heimevernsøvelse !!


Og jeg deltok i øyeblikk.net's første fotokonkurranse med dette bildet


Månedens favorittbok:

Fasandreperne


November
I november feiret jeg bursdagen min og fikk jammen meg lesebrettet jeg har ønsket meg så lenge. Snilleste husbonden og rakkerungene ;)Mange spennende bøker å lese....Høsten er på hell med flotte dager innimellom alt regnet..Og vi venter spent på at desember skal komme...Månedens favorittbok:

Apehuset
Desember
Juleforberedelser og adventskos, selv om regnet øste ned ute var det ingenting i veien med julestemningen! Ekstra koselig var det å få adventskalender bare til meg, fra snilleste Rita :)


I begynnelsen av måneden fikk vi oss en herlig helg i Trondheim. Vi bodde hos søskenbarnet mitt, Jeanette, og hennes lille familie og hadde det helt topp. Juleshopping, god mat og en flott konsert i Olavshallen med MGP jr's utrolig flinke stjerner. Ingrid fikk til og med autograf og bilde sammen med sitt store idol Malin.


Det ble en regnvåt julaften, men inne var det lys og varme og stor stemning foran juletreet :)


Ikke rart naturen blir forrvirret når det er vårlige temperaturer i desember. En liten løvetann tittet frem i hagen vår og fikk hedersplass i juletreet - og behørlig omtale i lokalavisen ;)


I romjulen har vi bare kost oss, spist (alt for mye) god mat, gått i pysjen til langt utpå ettermiddagen og bare kost oss. Nyttårsaften ble feiret på tradisjonelt vis; familien samlet med stort og smått hos tanten og onkelen min. En herlig måte å ønske det nye året velkommen på !!
Månedens favorittbok:

Flaskepost fra P
(bokanmeldelse kommer snart)

2012 ligger foran oss med blanke ark og jeg håper jeg kan fylle neste års kavalkade med mange herlige minner, opplevelser og favorittbøker. I dag fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet boken "Blomstenes Hemmelige Språk" av Vanessa Diffenbaugh hos Bokelskerinnen - en utrolig flott bokblogg. Og en super start på det nye året for meg, dette lover godt ;)


Nyttårsklem fra

5 kommentarer:

 1. Fin oppsummering fra deg:-) Grattis med boken:-)

  SvarSlett
 2. Dette var en herlig oppsummering av året som har vært :) Gratulerer som vinner av ny bok. Håper 2012 blir et fantastisk år! stor klem

  SvarSlett
 3. SV: Tusen takk for fotobloggtips :) jeg sjekker selvsagt ut med en gang :D :D

  SvarSlett
 4. Flott år med gode minner. Og de bildene du har tatt, så mange flotte!

  SvarSlett