torsdag 12. januar 2012

Boktema - 3 forfattere jeg ønsker ville skrive enda en bokUkens boktema er inspirert av bloggen The Broke and The Bookish som denne uken hadde Top Ten Writers I Wish Would Write Another Book som tema. Jeg nøyer meg med topp 3 og gleder meg til å lese om hvilke tre forfattere du ønsker kunne skrive flere bøker. Skriv et innlegg på bloggen din om dette temaet, link hit til meg (obs obs, veldig viktig) og bruk gjerne logoen ovenfor.  Har du allerede skrevet innlegg hos The Broke.... kan du godt bruke dette innlegget og linke til meg under selve innlegget du har skrevet :)


Her er min Topp 3 Liste:* Stieg Larsson  Jeg kommer aldri over at denne fantastiske forfatteren døde så alt for tidlig, etter å ha skrevet bare tre bøker. Men for noen bøker!!! Milenniumstrilogien om Mikael Blomkvist og Lisbet Salander er uten tvil blant de aller beste bøkene jeg har lest!!*Sophie Kinsella Jeg får aldri nok av Becky Bloomwood og Shopoholics bøkene! Jeg vet at det ikke er lenge siden "Mini Shopoholiker", men lengter allerede etter neste bok!*Astrid Lindgren Tenk hvis denne nydelige historiefortelleren kunne leve evig. Hun som beriket barndommen til tusenvis av barn over hele verden - i tiår etter tiår. Alle har vi hver vår favoritt i Astrid Lindgrens fantastiske univers og jeg tar meg selv i å lengte etter historiene hun aldri fikk fortelle....Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:


*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra17 kommentarer:

 1. Det passet bra siden jeg ikke fikk laget topp ti-liste denne tirsdagen:-) Jeg er enig med Stieg Larsson og spesielt Astrid Lindgren, men Sophie Kinsella sine bøker har jeg ikke lest, kun sett filmen om Becky Bloomwood.

  SvarSlett
 2. Kjempefint tema Anette:-) Jeg plukket ut 3 fra den topp ten listen jeg skrev her om dagen. Flotte valg du hadde tatt,har heller ikke lest noe fra Sophie Kinsella enda, men har 2 engelske bøker av henne på vei til meg i posten. Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 3. Astrid Lindgren er på mi liste òg i dag. =)

  SvarSlett
 4. Jeg deltar i morra. Har trøbbel med både bloggen og nettet hjemme. Jeg må ha goggle chrome for å bruke bloggen min. Det har ikke alle plasser ( f.eks. bibl) hvor de har pcer. Men i morra er jeg en plass hvor de har Goggle Chrome.

  SvarSlett
 5. Hei! Tror det er første gang jeg er med på ukens tema, likte temaet:)Gøy å se hva andre har lagdt ut. Ser at det e flere som har lagdt ut Astrid Lindgren, måtte bli det hos meg også:)

  SvarSlett
 6. Jeg er helt enig i Stieg Larrson. Jeg synes bøkene hans er fantastiske. Og Astrid Lindgren stiller i en klasse for seg!
  Sophie Kinsella er derimot en ukjent forfatter for meg.

  SvarSlett
 7. Fin liste; er helt enig med deg om Larsson og Lindgren - men jeg endte opp med noen andre allikevel ;-)

  SvarSlett
 8. Jeg jukset litt og lenket til lista fra tirsdag. :)

  Forresten helt enig med deg i Larsson og Lindberg.

  SvarSlett
 9. Hei Anette, jeg ble visst med denne uken også :-) Moro dette!

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Også slettet jeg en kommentar, da den samme ble postet to ganger... :-)

  SvarSlett
 12. Har ennå ikke helt gitt opp håpet om at det skal være mulig å lage en fjerde roman av råmanuset som Stieg Larsson har skrevet. Krysser fingre for at det kan bli et siste kapittel i fortelling om Mikael Blomquist og Lisbet Salander :)

  SvarSlett
 13. Da er jeg med jeg også - en dag forsinket :-)

  SvarSlett
 14. Astrid Lindgren var en fantastisk forfatter, godt valg :D Sophie Kinsella har jeg tilgode å falle for enda :)Larsson har jeg aldri lest men samboeren min slukte de tre bøkene.

  Riktig god helg, Anette!

  SvarSlett
 15. Litt forsinket, men håper det går bra. God helg:)

  SvarSlett
 16. Måtte tygge litt på denne oppgaven, men til slutt ble det et innlegg.
  Jeg hadde gjerne tatt imot flere bøker fra forfatterne du skriver om. ;-)

  SvarSlett
 17. Ååhh.. nå fikk jeg mimret litt gitt! Dette var et kjekt boktema! :)

  SvarSlett