søndag 1. januar 2012

2011 i bilder og bøker - del 1

1 januar i det nye året er snart over og jeg sitter her foran pc'n med mange minner fra året som har gått - og mange forventninger til året som kommer. Her er en liten kavalkade over månedene i 2011, en reise i bilder og bøker !!

Januar

I årets første måned startet vi friskt med vårt oppussingsprosjekt; ny gang, nytt bad & vaskerom pluss ny kjøkkeninnredning var planen og først ut var gangen. Her er før og etter bilder:Veldig fornøyd med resultatet og vi fikk oss også en Trondheimstur for å kjøpe inn baderoms - og kjøkkeninnredning. Spennende !!

Månedens favorittbok ble 

Kjempenes fall


Februar

Oppussingen fortsatte for fullt, og måneden raste avgårde fortere enn svint! Her er resultatet av kjøkken og bad:Innimellom alt fikk jeg til og med tid til en tur til Lillestrøm og deltakelse på Norsk Tippings Landskonferanse. Kjempemoro for oss kommisjonærer å få lov til å være med. Foredrag, underholdning og nydelig mat - det kan jo ikke bli bedre :)Månedens favorittbok:

En rekke avbrutte forsøk


Mars
I mars begynte våren så smått å komme. Jeg fløy rundt med kameraet mitt og knipset bilder over alt. Bloggen besto for det meste av fotoutfordringer, og ikke så mye av bøker. Sånn er jeg; alt går i bølger ;)Månedens favorittbok:

Vickis vintagebutik


April
Påske og deilige dager med nydelig vær. Vi koste oss på påskeutflukter og tok masse flotte bilder.


Månedens favorittbok:

Saras nøkkel


Mai
Herlig med full vår! Vi feiret Kristians 13 års dag - helt utrolig å ha en tenåring i huset - og slo til med nye terassemøbler.
Fjellturer er ikke så dumt det heller :)

Månedens favorittbok:

Sugar Queen


Juni
I juni tok jeg steget og flyttet fra blogg.no til Blogspot. Det har jeg ikke angret et sekund på og mitt første blogginnlegg handlet om da Hurtigruten- minutt for minutt - besøkte Brønnøysund.

Vi bakte brownies til St.Hans-aften og like etterpå pakket vi koffertene og satte kursen for England. Vi tok en ordentlig tidlig sommerferie i 2011 og reisemålet var Liverpool og Blackpool. Det skal du få lese mer om i del to av kavalkaden som kommer om en dag...eller to...

Månedens favorittbok:

Safirblå

I år har jeg ingen nyttårsforsetter...men jeg skal fortsette å glede meg over små og store ting, lese masse bøker og kose meg sammen med venner og familie. Planlegge sommerferie og kjærestetur til Liverpool i september, glede meg til konfirmasjon av to flotte tantegutter i mai og at en kjær venninne tar med seg familien og flytter tilbake til Brønnøysund til sommeren. Jeg tror 2012 blir fabelaktig :D

Klem fra

8 kommentarer:

 1. Så mange herlige flotte bilder. Utrolig fint det ble når dere pusset opp! :D

  GODT NYTT ÅR til deg & dine <3

  SvarSlett
 2. Så koselig opppsummeringsinnlegg, ser frem til neste del. Ønsker deg et godt nytt år.

  SvarSlett
 3. Super oppsummering! Gode lesetips og glimrende bilder, jeg gleder meg også til fortsettelsen- og til å følge bloggen din videre! Ønsker deg et fortryllende nyttår!

  SvarSlett
 4. Fantastisk bra kavalkade Anette. Håper du og dine får et kjempebra år :)

  SvarSlett
 5. For en hyggelig oppsummering av 2011, Anette og for noen flotte bilder! Jeg fikk litt lyst til å lage noe lignende selv :)

  Flotte navn på barna dine forresten, min eldste heter det samme som din eldste forresten og datteren din sitt navn var på vår liste over navn da yngstemor ble født i februar. Morsomt.

  SvarSlett
 6. Godt Nytt År!

  For en flott oppsummering! Jeg falt helt pladask for månedens favorittbok :-) Bildene var også veldig flotte!
  Det er spennende å følge bloggen din og jeg håper på mange spennende boktemaer dette året også! (Torsdag har blitt Anettes dag :-))

  SvarSlett
 7. Fine bilder:) jeg har akkurat lest rubinrød og har lyst til å lese safirblå snart:)

  SvarSlett
 8. Flott oppsummering og fine bilder <3

  SV: Så bra ;) Linn er virkelig verdt et besøk :) Klem tilbake :D

  SvarSlett