søndag 15. januar 2012

Smakebit på søndag


Blomstenes hemmelige språk; roman


Her er en liten smakebit fra boken jeg leser akkurat nå; "Blomstenes Hemmelige Språk" av Vanessa Diffenbaugh. Jeg har akkurat begynt, så jeg har ikke fått lest så mange sidene, men er allerede bergtatt. Boken har ikke kommet ut enda, men hold utkikk. Denne vil du ikke gå glipp av !!!

Besøk Mari og bloggen hennes, Flukten fra virkeligheten, og få flere smakebiter :)

Helt til slutt et lite spørsmål; for et par dager siden fant bloggen det for godt å kun vise siste publiserte innlegg. Jeg vet ikke at jeg har gjort noe selv for å forårsake dette, men det kan jo godt hende. Hvordan i all verden får jeg tilbake det opprinnelige oppsettet på bloggen? Jeg har prøvd å gå inn på Formatering og deretter lagret 7 innlegg på startsiden, men det endrer seg allikevel ikke. Hjelp.....
12 kommentarer:

 1. Mmm, god smakebit. Denne boka er jeg nysgjerrig på! Og så synes jeg omslaget er så fint...

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som får lese denne boka for første gang. Den er nydelig. :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt å høre at du er i gang med å lese den boken. Den er bare helt nydelig den boken:-)) Ha en super Søndag kjære deg:-)

  SvarSlett
 4. Enig med Tone; flott smakebit og nydelig cover. Jeg har boka på ønskelista mi :-)

  SvarSlett
 5. Veldig fin smakebit. Blei veldig nysgjerrig. Mor òg hadde problem med å få sju innlegg på startsida, men hjå ho var det det at ho hadde kopiert bilete og så limt det inn. Små detaljar som det kan vere med på å endre det. =) Lukke til med å finne ut av det.

  SvarSlett
 6. Det blir utrolig spennende å se hvordan denne boken gjør det når den legges ut for salg. Det er en bok det er lett å bli glad i.

  SvarSlett
 7. Fin smakebit! Er nysgjerrig på denne.

  SvarSlett
 8. Denne står i skal lese bokhyllen min og venter bare på at jeg skal bli ferdig med Sirkelen. Jeg har hørt så mye positivt om boken at jeg gleder meg til å lese den!

  SvarSlett
 9. Hei og god søndag!Fin smakebit:) Har hørt så mye fint om denne boken at jeg også har løst å lese den:)

  SvarSlett
 10. Jammen leser du mye, Anette! Forstår ikke helt at du får tid til å pløye gjennom så mye litteratur, men det er el en prioriteringssak...
  Håper helga di har vært god og at du har det kjempefint!

  SvarSlett
 11. Bare omslaget og tittelen er nok til å friste meg til å sjekke ut denne boken! Gleder meg allerede til å lese, selv om jeg ikke aner når det blir :)

  SvarSlett
 12. Denne boken høres helt fantastisk ut og jeg elsker smakebiten!

  SvarSlett