lørdag 30. juli 2011

Ukens favorittblogg!!


Det er så utrolig mange flotte blogger der ute, og jeg tenkte jeg skulle presentere mine favoritter for dere! Først ut er en blogg som jeg bare MÅ titte innom hver dag, "Nina Reed - Livet i USA".


Nina er en 22 år gammel Namsosjente som skriver om hennes vei fra å være au-pair hos en amerikansk familie, til å bli forelsket og gifte seg med Justin.

Nina er om mulig en enda større lesehest enn meg og har gjennom bloggen sin introdusert meg for mange utrolig spennende bøker - bokønskelisten min er plutselig blitt meterlang. Mest takknemlig er jeg for at hun anbefalte bøkene om vampyren Betsy Taylor, som elsker sko og hater blod (!). Nå skal jeg snart starte på min tredje bok i serien på syv.

Ninas blogg er full av nydelige bilder som hun har tatt selv, og hun forteller samtidig om hvordan det er å bo i en liten by i USA. Det er ikke vanskelig å se at hun trives godt :)

Denne bloggen burde stå på alles favorittliste syns jeg! Besøk Nina her.

Ukens favorittblogg kommer jeg til å presentere med jevne mellomrom. Legg gjerne igjen en kommentar her hos meg, så titter jeg innom deg. Kanskje du blir min nye favorittblogg? :)
5 kommentarer:

 1. Så spennende blogg. Takk for tipset!

  SvarSlett
 2. Ninas blogg er kjempefin :) Jeg er også fast leser av bloggen hennes. Hun blogger forresten sammen med meg på min engelske bokblogg.

  SvarSlett
 3. Jeg er helt enig! Bloggen til Nina er flott, og jeg er innom hver dag.

  SvarSlett
 4. Den må jeg se litt nærmere på!
  Takk for tipset, Anette! :-)
  Den boka du leser nå, Bokbindersken, den har jeg også, men har ikke lest den ennå. (Det ligger en del bøker før den i lesekøen...)
  Takker også for tips om den skoelskende vampyren... :-)

  SvarSlett