tirsdag 10. juni 2014

Boken på vent :)


Hipp hurra for Beathe som har toårsdag for denne spalten, og i dag er faktisk hennes innlegg nummer hundre under navnet "Boken på vent". I den anledning har hun en flott giveaway, så det er bare å bli med :)


Min bok på vent denne uken er "Gå aldri fra meg" av Kazuo Ishiguro, en av bøkene på "1001 bøker du må lese før du dør"-listen. Det er flotte Tine som har inspirert meg til å lese bøker fra denne listen, og jeg er kjempespent på om boken faller i smak. Jeg følger forresten denne listen, og har like godt startet på toppen :)

Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk kostskole på den engelske landsbygda. Elevene der fikk den beste omsorg, de ble opplært til at de var spesielle og enestående og at de hadde en bestemmelse. Men hvilken skjebne var det egentlig som ventet dem?Mange år senere lar Kathy, som er blitt 31, tankene vandre tilbake til årene på Hailsham. Langsomt avdekkes urovekkende kunnskaper om det livet elevene der er eslet til. Gradvis går sannheten om deres tilsynelatende sorgfrie oppvekst opp for Kathy, Ruth og Tommy, og det blir klart for dem hva fremtiden vil bringe.Gå aldri fra meg er en knusende roman om uskyld, kunnskap og tap.


Finn flere bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle
6 kommentarer:

 1. Har tenkt på det lenge jeg også, dette med 1001 bøkene og skal starte et lite prosjekt selv i neste måned. Denne har jeg ikke hørt om og noterer meg den. Ønsker deg en fin ettermiddag, Anette :-)

  SvarSlett
 2. Jeg fikk faktsik 1001-boken i postkassen på lørdag, også har jeg en 1001-app på telefonen :) Fin bok du har på vent :)

  SvarSlett
 3. Så spennende bok på vent..) Jeg leser også bøker fra 1001-listen og deltar i Lines lesesirkel når jeg har tid.:)

  SvarSlett
 4. Denne høres ut som noe jeg kunne lese. Takk for tipset

  SvarSlett
 5. Denne boken kan jeg tenke meg å lese!
  1001-listen er super for å få med klassisk litteratur, det er mange bøker der jeg helt sikkert ikke hadde plukket opp uten :)

  SvarSlett
 6. Har ikke hørt om denne 1001 boken tidligere, så den noterer jeg meg ned:) Håper å få lest litt 1001 bøker i sommer imellom de litt mer lettleste bøkene. Jeg liker å ha god tid på de, så jeg kan skikkelig synke ned i de. Ser jeg at tiden ikke strekker tid, gjemmer jeg de til senere. Håper da å få lest noen i år:) Kos deg!:)

  SvarSlett