onsdag 25. juni 2014

Bøker lest i 2014 #28 "Felicia forsvant" av Jørn Lier Horst

Felicia forsvant; kriminalroman


HVILKEN BOK? "Felicia forsvant" av Jørn Lier Horst

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Fikk den i julegave i fjor

HVA HANDLER DEN OM? I dag er 1171 personer forsvunnet i Norge. Bak hver og en disse forsvinningene ligger det et mysterium, en gåte - en historie. Felcia forsvant er en slik historie.

Samtidig med at politiførstebetjent William Wisting gjenåpner en gammel forsvinningssak, blir liket av en kvinne funnet under gravearbeid. Etterforskningen avdekker et nett av løgner og fortielser og skjebnesvangre tildragelser, og selv om saken er gammel, får den dramatiske følger i nåtiden.Wisting kjemper mot klokka og foreldelsesfristen, og ikke minst: mot morderen som trodde han hadde sluppet unna.

HVA SYNS JEG? Utrolig bra, akkurat som alle de andre bøkene jeg har lest av denne forfatteren. Jeg liker at spenningen bygger seg opp sakte men sikkert, og at løsningen alltid er overraskende. Jeg trodde jeg hadde svaret denne gangen, men forfatteren klarte å lure meg, ikke bare èn, men to ganger. En annen ting jeg likte godt ved både denne, og de andre bøkene i serien, er at kapitlene er ganske korte. Man må bare lese litt til...og litt til, og plutselig har man lest nesten hele boken i en jafs. 


4 kommentarer:

 1. Ja, ikke sant de er bra? Jeg leste en Lier-Horst bok og så lånte jeg alle som var kommet ut da på biblioteket. Jeg var helt solgt med en gang :-)

  SvarSlett
 2. Så bra at du likte boken da, flott omtale! Jeg har også lest den og likte den godt, men så synes jeg Jørn Lier Horst skriver bra bøker som er lett å fosse igjennom.

  SvarSlett
 3. Denne høres skikkelig spennende ut! Jeg elsker korte kapitler, så det er et pluss. Dessuten er det alltid gøy når forfatteren klarer å lure meg litt :)

  SvarSlett
 4. Tror jammen jeg må prøve meg på noen av Jørn Lier Holsts bøker! Denne hørtest spennende ut! :)

  SvarSlett