søndag 10. juni 2012

Smakebit på Søndag :)


I dagens Smakebit på Søndag er alle deltakerne med i en spennende giveaway, så det er bare å bli med :)

Jeg presenterer i dag en smakebit fra en bok jeg har hatt lyst til å lese en god stund nå. For litt siden dumpet den ned i postkassen min, og jeg må si jeg fikk et aldri så lite sjokk da jeg åpnet bokpakken. Da jeg bestilte boken hos adlibris til den nette sum av 125 kroner så jeg for meg en snedig liten pocket, men der tok jeg feil, gitt! Det som åpenbarte seg var en gedigen murstein, innbundet og med 700 sider!! Nå er jeg endelig i gang, og jeg tror dette kommer til å gå som en lek :) 


11.22.63

Engelsklæreren Jack Epping står foran sitt livs eventyr. En god venn avslører en fantastisk hemmelighet, han har funnet en portal til året 1958 og vil at Jack skal hjelpe ham med et tilsynelatende umulig oppdrag; å forhindre mordet på John F. Kennedy!!

The impossible part was that in the twenty-two hours since I'd last seen him, Al Templeton appeared to have lost at least thirty pounds. Maybe even forty, which would have been a quarter of his previous body weight. Nobody loses thirty or forty pounds in less than a day, nobody. But I was looking at it. And this, I think, is where that fog of unreality swallowed me whole.


21 kommentarer:

 1. Den här behöver jag inte ens fundera på om jag vill läsa. King är min stora favorit :)

  SvarSlett
 2. 700 sider på engelsk - wow!
  Stephen King er en fantastisk forfatter, jeg har sett en del av filmatiseringene av bøkene. Denne høres veldig spennende ut :)

  SvarSlett
 3. Har aldri lest noe av King, og 700 sider på Engelsk,tar av meg hatten Anette:-) Som min boktvillingsjel er jeg selvfølgelig veldig spent på om du liker King sine bøker for gjør du det så er det stor "fare" for at jeg må prøve meg på noen av bøkene hans jeg også. Ha en fin dag:-)

  klem

  SvarSlett
 4. Den här verkar bra. Det finns så många Stephen King-böcker jag vill läsa ... :)

  SvarSlett
 5. O skitt, ei bok på engelsk som er så stor trur eg ikkje eg hadde greidd å "fordøye". I alle fall ikkje viss boka var heilt ukjent i frå før av, men det var ein skikkelig fin smakebit. =) Lukke til vidare, og ha ein fantastisk søndag. =)

  SvarSlett
 6. Fin søndag til deg!
  Her skal dagen bare nytes med pledd og blogging.

  Fine tanker til deg *smile*

  SvarSlett
 7. For en herlig historie, skal følge med her om hvordan du liker boken:) Stephen King skriver jo herlige historier, veldig glad i denne forfatteren:) Takk for smakebiten og kos de masse videre med boken:)

  SvarSlett
 8. Denne har jeg liggende som lydbok fra Audible. Skal høre på den en vakker dag, virker spennende. Takk for smakebiten, ha en fortsatt fin dag. :)

  SvarSlett
 9. En fin smakebit! Denne står i skal lese hyllen min og venter på at jeg har tid til den. Jeg leste nettopp serien Det mørke tårn av Stephen King, for andre gang og håper at denne skal være like bra som Det mørke tårn bøkene :-)
  Ha en riktig fin søndag

  SvarSlett
 10. Fin smakebit, og boka høres spennende ut :-)

  God søndag til deg, Anette!

  SvarSlett
 11. Det är längesen jag läste King. Minns att flera böcker var många sidor, men förvånansvärt lättlästa ändå.

  SvarSlett
 12. En av favorittforfatterne mine. Jeg venter på pocketutgaven. Har den i innbundet også (samler på flere utgaver av bøkene hans), men den er litt for stor å håndtere når jeg leser på sengen.

  SvarSlett
 13. Håper du vil like boken! King er en av mine yndlingsforfattere :D

  SvarSlett
 14. Skal? Skal ikke? Takker for smakebiten og venter på din dom. Jeg har hatt litt sånn landede opplevelser hva angår Kings bøker :)

  SvarSlett
 15. Dette virker som en spennende bok :-) Gleder meg til omtalen din.

  SvarSlett
 16. Stephen Kings bøker har faktisk aldri fristet meg, men jeg fåfr vente og se om du klarer å overbevise meg med omtalen din ;))
  Tusen takk for fin smakebit :))
  Ønsker deg en glad dag!!
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 17. Dette er den boken av Stephen King jeg kan tenke meg å lese, husker jeg hørte om den en stund før den ble gitt ut! Spennende smakebit :)

  SvarSlett
 18. Takk for smakebiten. En av årsakene til at jeg har anskaffet meg Kindle, er nettopp sånne 700-siders kolosser som jeg ikke orker å drasse med meg. Denne gleder jeg meg til :D

  SvarSlett
 19. Så spennende! :) Takk for en fin smakebit, tror jeg må skrive den opp på listen min også. Jeg har lest en del av King og kan s at jeg har likt det aller meste! :)

  SvarSlett
 20. Virker spennende. Jeg MÅ visst stifte nærmere bekjentskap med Stephen King

  SvarSlett
 21. Hehe, hyggelig å få så mye igjen for pengene med mange sider ;) Men ser spennende ut da! Rekker ikke lese så mye jeg...

  SvarSlett