torsdag 21. juni 2012

Boktema - Bokfrokost


Ny torsdag og i dag blir det et litt utradisjonelt boktema. Jeg vil nemlig at dere skal presentere dagens bokfrokost. Et bilde av frokosten din og en bok. Vær kreativ, kanskje kan vi gi hverandre både frokost- og boktips :) Lag et  innlegg på bloggen din med dette temaet, link hit til meg (obs obs, veldig viktig) og bruk gjerne logoen ovenfor. 


"Cassias valg" av Ally Condie

Havregrøt med en liten klikk smør

Isvann


En deilig start på dagen, som for oss er siste skoledag. Ikke vanskelig å få opp barna i dag, nei :) Neste ukes tema har jeg ikke spekulert ut enda, men det legger jeg ut på Facebooksiden så snart det er klart. I juli har jeg bestemt meg for å ta Boktema-ferie, og så starter vi på ny frisk den første torsdagen i august!

Jeg kom faktisk på at på tirsdag, den 19 juni, var det ett år siden jeg startet å blogge her på Blogspot. Det har vært et fantastisk år og jeg har "møtt" så mange utrolig flotte mennesker. Tusen takk til alle dere som følger meg, jeg ønsker dere en herlig dag og en deilig sommer!!


                                                 Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:

*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!Klem fra
11 kommentarer:

 1. For en herlig frokost:-) Vi har siste skoledag i morgen. Gratulerer med vel overstått 1 årsdag for bloggen på denne plattformen. Ønsker deg en super Torsdag Anette:-)

  Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 2. Hei Anette!
  Herlig frokost du viser, med friske farger til! :)
  Ønsker deg en fortsatt fin sommerdag!
  God bok! :)

  SvarSlett
 3. For en herlig frokost, Anette. Her er det dessverre sjeldent tid til noen bokfrokost. Eller mulig det hadde gått fint hvis jeg hadde lagt meg litt tidligere og stått opp en time eller to før barna ;)

  SvarSlett
 4. Det så ut som en god frokost:) Fint bilde, med fine farger du hadde tatt:) Kos dere med siste skoledag idag, må jo være så herlig for ungene:)

  Å gratulerer masse med 1 års dagen som var med blogging på blogspot!:D Bloggebursdagklæm til deg!:)
  God sommer til deg og kos deg med litt bloggefri.) Gleder meg til du er tilbake alt:)

  PS: Det ble boklunsj hos meg. Rakk ikke å lese eller lage noe særlig frokost før trening imorrest:) Pepsi Maxen er med, har gleda meg hele uka til å drikke den:)Kos deg!:)

  SvarSlett
 5. For noen delikate frokoster dere spiser:-) Jeg fikk ikke tatt noe bilde til frokosten i dag og det er sjelden jeg tar meg tid til å lese bok desverre, for det må jo være den beste måten å starte dagen på.

  SvarSlett
 6. Deilig frokost! Her var siste skoledag på tirsdag, så i dag har vi slappet av og kost oss

  SvarSlett
 7. Er bare innom for å ønske deg en finfin kveld.
  klemklem

  SvarSlett
 8. Ser ut som en deilig frokost, Anette!
  Gratulerer med ett-års dagen :)

  SvarSlett
 9. Ingen tid til lesing om morgenen her. Det går i frokost og litt barne tv, matpakkesmøring og morgenstell før vi suser av gårde til barnehagen. Pendler også så da er det ikke så mye tid igjen om morgenen

  SvarSlett
 10. Hei Anette! Det er veldig hyggelig å høre :-D takk!! Når det gjelder tipset er jeg veldig enig med deg. Samtidig føler jeg sjøl at om jeg går inn på deres blogg for å svare, burde jeg også kommentere noe fra innlegget jeg poster svaret i. Det kan tidvis kreve en del ekstra tid, tid som ofte ikke er tilstede. Men, jeg skal prøve å bli flinkere til å svare på deres blogg også, samt her i kommentarfeltet. Så takk for at du minnet meg på det! Ha en flott helg! :-D

  SvarSlett
 11. Hei søte deg,
  som så trofast besøker meg og kommenterer *smiler* Jeg leser hvert eneste ord og gjemmer det ett spesielt sted.

  Denne uken har jeg vært verdens dårligste bloggis *dårlig samvittighet*, men med ny jobb og ny timeplan ble jeg helt utkjørt...

  Fin lørdagskveld,
  her har vi fyllt kylling, rotmospuré og spinat på menyen - mannen og jeg skal virkelig kose oss ikveld.

  Stor klem & mange fine tanker.

  SvarSlett