torsdag 14. juni 2012

Boktema - Min Sommerlesning


Midt i juni og snart sommerferie, hurra :) I dag vil jeg vite hvilke bøker du har planlagt å lese i sommer. Gleder meg til flotte boktips! Skriv et innlegg på bloggen din om dette temaet, link hit til meg (obs obs, veldig viktig) og bruk gjerne logoen ovenfor. 


Jeg skal først og fremst lese ferdig mursteinen jeg holder på med akkurat nå, nemlig Stephen Kings "11.22.63".Etter denne tror jeg det blir godt med en liten pocketbok som skal få være med meg på ferie, nemlig MaryJanice Davidsons "Sleeping with the fishes" som handler om havfruen Fred. 

Sleeping with the Fishes


I lesesirkelen jeg er med i har vi blitt enige om å lese "Skyggeferden" av Sara Azmeh Rasmussen iløpet av sommeren, og det gleder jeg meg virkelig til. Jeg var faktisk på Bokbad med forfatteren tidligere i år og hun kunne fortelle en sterk historie om hvordan det var å vokse opp i Syrias hovedstad på 70-tallet.

Skyggeferden


Jeg bruker alltid å kjøpe meg en bok når jeg er på ferie (ok...et par bøker), og i år har jeg planer om å bringe med meg hjem Kerstin Giers siste bok i trilogien om tidsreisende Gwendolyn og Gideon, "Smaragdgrønn". Herlig :)

Smaragdgrønn; kjærlighet til alle tider


Nå avslører jeg like godt temaet for neste torsdag. Jeg vil gjerne at du skal vise meg en real bokfrokost. Hva er dine frokostfavoritter? Og klarer du å snike deg til å lese litt mens du spiser, slik som jeg? Her ser du et eksempel på en av mine bokfrokoster, men du kan selvfølgelig lage din helt egen versjon bare den inneholder frokost og bok :)


Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:

*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra

18 kommentarer:

 1. Jeg skal på biblio i dag og låne bøkene jeg skal lese i sommer! Gleder meg! Tror jeg skal lage et innlegg om det da.

  SvarSlett
 2. Spennende bøker! Boka om havfruen Fred har jeg snust litt på selv så jeg ser fram til å høre hva du synes. :)

  SvarSlett
 3. Har laget et lite innlegg. Skal ha nesten 6 ukers ferie(snart ferdig med første uke), så håper å få lest endel

  SvarSlett
 4. Kjempefint tema:-)Jeg er litt spent på Kerstin Giers sine bøker, har ikke lest noen av dem enda... mulig jeg må sjekke ut.
  Ha en fin Torsdag Anette:-)

  SvarSlett
 5. Jeg vil også lese om tidsreiser og John F. Kennedy. Tror nok jeg må vurdere å skaffe meg boken til King en dag. Men det er så mange mursteiner på leselisten fra før av =(

  Ha en strålende sommer med masse gode bøker!

  SvarSlett
 6. Jeg har også tenkt å lese 11.22.63 i sommer, og Smaragdgrønn - men den må jeg lese nå fordi det er kø på den på biblioteket.
  Jeg synes mange ganger det er vanskelig å sette opp en liste jeg skal lese, men dette er da et forsøk :-)

  SvarSlett
 7. Flott liste Anette:) Kerstin Giers sine bøker kunne jeg tenkt meg å lese:) Jeg ble med denne gangen også, men siden jeg skal skrive om min sommerlesning litt senere, så la jeg bare ut om en bok jeg skal lese i sommer:) Ha en strålende dag:)

  SvarSlett
 8. Hei søte deg,
  takk for alltig gode ord inne hos meg - du er så unik!
  I sommer har jeg ingen store leseplaner... kanskje jeg blir inspirert :)

  Fin torsdag!
  I dag skal jeg ta med mannen min på Rent, musikalen! Gleder meg masse. Datenight er så kos!

  klem

  SvarSlett
 9. I've got the King book on my list too! I hope I get to it soon...it's been sitting there looking at me for a long time...My husband liked it and recommended it.

  SvarSlett
 10. Heisann! Sko tru du leste tankane mine, Anette. Tenkte eg sko skriva eit innlegg om sommerlesning idag, og der dukker du opp med boktemaet ditt.

  Eg har skreve Stephen King-boka opp på leselista, og Smaragdgrønn skal og leses:-)

  Ha ein fin kveld, Anette!

  SvarSlett
 11. Smaragdgrønn står på min sommerlesings - liste også :) Spennende tema, gleder meg til å titte innom de andre bloggerne som deltar i dag.

  SvarSlett
 12. Morsomt tema, Anette! Kos deg med bøkene i sommer :-)

  SvarSlett
 13. Bladde litt tilbake i bloggen din og fant mange spennende bøker! Jeg er nok periodeleser som mannen din; mange i et jafs, så tørkeperiode. Lurer på om Stephen King-boka skal bli sommerlesing for meg...

  SvarSlett
 14. Da har jeg lagt meg til. Spennende liste du har av bøker:) Noen hadde jeg hørt om før, og noen ikke. Så takk for tips:)

  SvarSlett
 15. Tusen takk for alltid så koselige kommentarer fra deg Anette :) Ja, du kan tro jeg gleder meg til søndag jeg også! Det kommer til å bli en opplevelse hihihi et ærefullt oppdrag! Det kommer vel et bilde eller to på bloggen etterhvert ;) Ønsker deg og dine ei kjempefin helg! klem fra meg

  SvarSlett
 16. Humm.. Stephen King ja.. Den boka har jeg i bokhylla her. Ulest! Kanskje den skal få snike seg med i sommerlektyren etterhvert? Godt jeg har rom for å være impulsiv ;)

  SvarSlett
 17. Stephen Kings "11.22.63" har jeg satt på listen over bøker å lese (etter at du skrev om den tidligere). "Skyggeferden" høres også ut som en god bok.

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett