torsdag 4. september 2014

Torsdagstema - I like :)


Jeg liker det nye duftelyset jeg kjøpte for noen dager siden. Veken er av tre, og duften er søt og god og minner om crème bruleé. Jeg trenger faktisk bare å ta av lokket for at duften skal spre seg i rommet. 
Nå har høsten gjort sitt inntog, det regner og kveldene er mørke, og jeg regner med at det er flere enn meg som har brukt en liten formue på te-lys og duftelys allerede ;)

Ønsker alle en flott torsdag, snart er det helg :)8 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut! Det är en av fördelarna med hösten, att man får krypa upp i soffan och mysa med tända ljus och varm choklad eller te.=)

  SvarSlett
 2. Rusler noen penger på lys, men helst ikke duftsatte. Det hender jeg får litt pustebesvær av dem. Men lys må man ha .)
  Ditt så deilig ut .)
  Ha en flott dag.
  Mormor

  SvarSlett
 3. Ser mysigt ut och doften skulle jag nog gilla;-)
  Ha en bra dag

  SvarSlett
 4. Skönt att krypa upp i soffan och tända ljus när det mörknar allt tidigare på kvällarna.! Köper sällan doftljus men gillar bivaxljus!
  Ha en skön dag

  SvarSlett
 5. Lys og duftlys hører høsten til, absolutt! :)
  Men her forbruker vi mest telys tror jeg.
  Kos deg!

  SvarSlett
 6. Tenner lys hver kveld selv når det er vår/sommer, men da bruker jeg vanlige telys. For meg så er det ingen vits i å bruke duftlys for jeg mistet luktesansen min for flere år siden. Har hørt om flere som har mistet luktesansen av en eller annen grunn. Snodige greier. Men vil heller miste luktesansen enn smaksløkene hehe ...

  Stemningsfullt bilde forresten. Ha en god kveld videre.

  SvarSlett
 7. Jag försöker dofta på ditt ljus genom datorn, det går så där... Med tre katter, varav en är parfymallergiker, så blir det inga levande ljus alls, absolut inga doftljus, så jag får tänka mig in i hur gott det doftar via din bild istället!

  SvarSlett
 8. Så härligt att kunna njuta av doftljus! Jag kan inte det av två orsaker. Det ena är doften, jag tål inte starka dofter och av ljus brukar det alltid bli det är min erfarenhet och den andra orsaken är mina katter! :)

  SvarSlett