fredag 5. september 2014

Bøker lest i 2014 #37 "Svarta änglar" av Rebecca ChanceHVILKEN BOK? "Svarta änglar" av Rebecca Chance

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Fra egen bokhylle, kjøpt hos adLibris.

HVA HANDLER DEN OM? 

Följ med till Limehouse Wharf, den nya överdådigt lyxiga fastigheten i London Docklands.
Här vilar celebriteter ut efter plastikoperationer, här har miljardärerna sina bostäder och här har den kända fotbollsklubben sina vilda fester. 
Det är jul och de som stannat kvar över helgen får uppleva den mest glamorösa och skandalösa julen någonsin. Melody, skådespelerskan vars karriär har kraschat efter alltför många plastikoperationer, har flytt Hollywood för att få tillbaka sin kropp, sitt ansikte och sin boyfriend. Men kan en välmenande väninna förstöra Melodys drömmar och önskningar?
Aniela, sjuksköterska på kliniken, står med bägge fötterna på jorden men faller för Jon, en avhoppad CIA-agent, som också vilar upp sig efter en operation. Är hennes känslor besvarade eller är det bara massor av häftig, lustfylld sex? Och vem gömmer han sig för?
Oligarken Grigor, ägaren till Kensingtons fotbollsklubb, kan aldrig återvända till hemlandet efter sina smutsiga affärer. Nu vill han fira jul med sina nya landsmän och grannar och arrangerar en julfest av sällan skådat slag. Ett party som helt urartar när mördare, utpressare och sexskandaler kommer samtidigt med tomten. 

HVA SYNS JEG? Jeg har lenge vært en stor fan av denne forfatteren og hennes erotiske bøker, og da jeg så at flere av hennes bøker var oversatt til svensk, kjøpte jeg en av de få jeg ikke har lest. Om det var på grunn av oversettelsen vet jeg ikke, men denne gangen ble jeg fryktelig skuffet. 
Historien var syltynn og karakterene var usjarmerende og kjedelige. 
Med tungt hjerte må jeg derfor si; styr unna!
1 kommentar: