tirsdag 7. mai 2013

Boken på vent :)


Denne ukens bok på vent er "Paganinikontrakten" av Lars Kepler. Tidligere i år leste jeg "Hypnotisøren" og syns den var utrolig spennende. Heldigvis har husbonden investert i alle bøkene som er kommet ut i serien, så nå står de på rekke og rad og venter på meg :)

Paganinikontrakten

En generaldirektør med ansvar for svensk våpeneksport, blir funnet hengt i sin leilighet på Østermalm. Samtidig blir en ung kvinne funnet druknet om bord på en fritidsbåt som driver rundt i Stockholms skjærgård. Et fotografi blir bindeledd mellom de to sakene, men politimann Joona Linna må jobbe hardt for å finne andre spor som belyser de uforklarlige dødsfallene. Han får god hjelp av Saga Bauer, og sammen retter de snart oppmerksomheten mot en problemløser og yrkesmorder. Sentralt står kynisk kriminalitet i kjølvannet av internasjonal våpeneksport.Bokens tittel er inspirert av fiolinvirtuosen Paganini. Ifølge myten fikk Paganini sine evner etter å ha inngått en kontrakt med djevelen. I Paganinikontrakten møter vi mennesker som stilles overfor grunnleggende moralske dilemmaer, og som forholder seg til dem på høyst ulik måte. Resultatet er en velskrevet, dramatisk krimroman med samfunnskritisk brodd og stor underholdningskraft.


Finn flere bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle!!11 kommentarer:

 1. Har veldig lyst til å lese bøkene til Kepler dette er vel den ene av de to jeg mangler. Nå er det lenge siden jeg har lest krim så det er kanskje på høy tid. Ha en strålende dag,Anette.) klem

  SvarSlett
 2. Hei Anette!
  Jeg ble jo litt skuffet av Hypnotisøren (OK, "litt" var en gedigen underdrivelse ...) Så, det skal ganske mye til før jeg melder meg på en ny trekant med Kepler-paret. Skjønt, jeg har det ikke med å slamre dørene igjen for godt.

  SvarSlett
 3. Og eg er av dei som vart (over)begeistra av Hypnotisøren, - så eg tykte Paganinikontrakten var ein ørliten nedtur. Ildvitnet og Sandmannen derimot, var heilt topp.

  Ha ein fortsatt fin dag :)

  SvarSlett
 4. Denne har jeg ikke så lyst til å lese- synes temaet ikke virker særlig interessant. HYpnoisitøren likte jeg godt. Og jeg skal lese Ildvitnet og Sandmannen. Sistnevnte tar jeg fatt på i morgen eller neste dag..siden den må leveres tilbake til biblioteket snart.

  SvarSlett
 5. Det er visst på tide å rote fram et par av Keplerbøkene fra bokhylla. Foreløbig har de stått der, ubrukt. Men som tidligere sagt - de bøkene jeg eier blir satt bakerst. Lånebøker fremst.

  SvarSlett
 6. Blir nok lenge til at jeg kan lese disse bøkene. Nå er det så mange som ligger foran selv om jeg har lest så mange godord om bøkene. Ha en fortsatt fin lese-uke.

  SvarSlett
 7. Har notert meg forfatteren tidligere, så en gang i fremtiden...

  SvarSlett
 8. Jeg så "Hypnotisøren" på dvd for en stund siden - syntes den var bra, så det er nok på tide å lese noen av bøkene til Kepler :)

  SvarSlett
 9. Denne boken har jeg lest. Jeg venter på lengsel på den siste; Sandmannen :-)

  SV: Og jeg som trodde det var på din blogg jeg hadde funnet The perks of being a wallflower?

  SvarSlett
 10. Kepler stod lenge på ønskelista mi, men etter diverse omtaler gikk det opp for meg at det nok blir bøker i skumleste laget for meg ... Men det gjør jo egentlig ingenting, for det er ikke slik at jeg mangler bøker å lese ;) Godt med alt som kan strykes ;)
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 11. Åh, den här boken ska jag snart läsa... Hoppas jag! ;)

  SvarSlett