lørdag 22. februar 2014

Nytt i hylla :)Bokpakker er bestandig gøy å få, og disse tre bøkene har jeg vært så heldig å få tilsendt fra Schibsted og Juritzen forlag. 
Nå blir utfordringen å finne ut hvilken bok jeg skal lese først, de virker utrolig spennende alle tre!


Ridderkorset; kriminalroman

2010. På kort tid får politiet i Fjellberghavn melding om en drept treåring, en vekter myrdet på jobb og en naken kvinne liggende død på et skjær.

Politioverbetjent Cecilie Hopen og hennes overordnede, Marte Mellingen, utfordres til det ytterste når sporene peker mot en norsk topp-politiker. Samtidig får Cecilies samboer, vekterfirmaets eier, mistanken rettet mot seg fra en annen etterforsker. Selv den sykmeldte politisjefen Ole Vik må trå til i en sak som stadig vokser. For hendelsene i Fjellberghavn er bare forspillet, et ledd i en større plan.


Djevelanger

Det er sommer i Bodø. Lille Ida vinker til moren sin og hopper glad og fornøyd av gårde etter middag for å plukke blomster - men hun kommer aldri inn igjen. Regnet lar vente på seg, og varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under vannoverflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.

På politihuset i Bodø er det også varmt - og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av sine mannlige kolleger. Da beskjeden om bortføringen av en liten jente kommer, passer Rino Carlsen på å få saken - sammen med Guro.


Fangen på celle nr. 17

Ida S. Skjelbakken er en ung og vakker kunststudent. Verden ligger for hennes føtter. Alt er mulig. Hun møter kubanske Julio, og sammen åpner de en skyteskole i Miami. Det går veldig bra - en stund. En søndagsmorgen dundrer det på døren. Ida blir arrestert - siktet for identitetstyveri og ulovlig våpenbesittelse. Hun blir satt i varetekt på ubestemt tid.

En inspirerende og tankevekkende bok om Ida S. Skjelbakkens opphold i et amerikansk fengsel. Hun griper den unike muligheten til å gi slipp på alle materielle goder og til å utforske sin kreative side. Hvor utrolig det enn kan virke, klarer hun å få noe verdifullt ut av situasjonen og blir etter hvert en god støtte for de andre fangene.Ha en herlig lørdag, klem fra


5 kommentarer:

 1. Så spennende! Jeg har lest de to øverste i bunken, og vet at du har noen herlige lesetimer foran deg :) Riktig god lørdag!

  SvarSlett
 2. Har ikke lest noen av disse, men de virker spennende!
  God bok, god helg! :)

  SvarSlett
 3. Så spennende ut alle 3. Har lest de tidligere av Jørgen Jæger, så den der skal jeg lese. Takk for tips, tror jeg skal prøve den i midten:) god lørdag

  SvarSlett
 4. Så artig, Anette. Alle tre bøkene spennende ut. Ha en god bokhelg. :)

  SvarSlett
 5. er bare innom for å ønske deg en finfin helg!
  klem

  SvarSlett