fredag 28. februar 2014

Hurra for helg :)
Bibliotek-kroken har fått en liten makeover, og her har jeg tenkt å tilbringe en stor del av frihelgen :) Med bøttevis av te og den nettopp påbegynte boken min, tror jeg det blir en toppers helg!! Og holder været seg så blir det nok en liten fjelltur også. 

Deilig å være tilbake i skikkelig bloggmodus, ha en strålende fredda alle sammen :)8 kommentarer:

 1. Hei snuppa! Så fin og koselig krok. Her innbyd det til mye kvalitetstid. ;-)
  Så flink du er som er så godt i gang med blogging igjen! Jeg sender avgårde litt fra mobilen til bloggen innimellom, men har mye å gå på... Mangler tid til rådighet.

  SvarSlett
 2. Åh, det så veldig koselig ut! Kos deg i kroken, god helg! :)

  SvarSlett
 3. For en koselig lesekrok, men hold oss ikke på pinebenken, hva leser du i helgen da? Ha en strålende helg! Om litt skal jeg i Grieghallen og høre Harmonien spille Bethoven, sammen med venninner og mamma. Resten av helgen er åpen, men får jeg stuen for meg selv skal jeg lytte til Kunsten å høre hjerteslag på cdspilleren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenk at jeg kunne glemme å skrive hvilken bok jeg leser! "Sølvstjernen" av Jeannette Walls er den utvalgte, og den er veldig bra så langt :)

   Slett
 4. Når barna flytter ut så skal jeg lage meg en slik krok her i huset, helt nydelig Anette:-) Kos deg med boken og det er godt å ha deg tilbake:-)

  SvarSlett
 5. Utrolig koselig bibliotekskrok! God helg i kroken!

  SvarSlett