torsdag 29. november 2012

Årets beste julehefte :)


Tidligere i uken fikk jeg tidenes overraskelse da jeg oppdaget at en av mine favorittforfattere, Sigmund Falch, har gitt ut julehefte! Bøkene hans har blitt en braksuksess der han tar alle på sengen med gamle bilder og tekster som er fantastisk morsomme. "Redlight Stesdal" var den første boken jeg leste, og jeg ler fortsatt like mye hver gang jeg tar den frem :)

"Falchs jul" er ikke noe mindre morsom enn bøkene, og jeg må innrømme at dette klarer jeg ikke å vente til jul med å lese. Ok...jeg har lest det, og jeg LO og LO og LO. Det burde faktisk vært en advarsel på fremsiden; "Leses på eget ansvar, du kan komme til å le deg fordervet"!!!

Så da er det bare en ting å si: LØP&KJØP!!!!


9 kommentarer:

 1. Ååh dette høres bra ut! Han er jo utrolig morsom så dette lover godt ;) Bra du koste deg med det! (Selv om det ikke er jul helt enda)

  SvarSlett
 2. Likte godt den ene boken jeg har lest av forfatteren, så jeg må ta meg en nærmere titt på denne. Tusen takk for fint tips,Anette!

  SvarSlett
 3. Herleg tips - Falch er verkeleg morosam! Får ein kjøpt dette juleheftet i ein vanleg butikk? Eller hos bokhandel? Narvesen?

  SvarSlett
 4. Dette skal jeg sjekke ut! En veldig fristende omtale. Morsomt at vi begge skriver bokblogger og spiser lavkarbo. Fins det flere likheter tro? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Skulle gjerne besøkt bloggen din, men finner ikke bloggadressen, kan du gi meg et lite pip om hvor jeg finner deg!? Klem fra Anette :)

   Slett
 5. Takk for kjempetips! Akkurat passe gave til noen jeg ikke visste hva jeg skulle kjøpe til. Har samme spørsmål som beroene: kan det kjøpes på nett?

  SvarSlett
 6. Alltid kjekt med tips til kjekke julehefter, så en liten takk er deg vel unt, min gode venn! Har ikke lest noe av ham enda, så kanskje på tide... ;-)
  Ønsker deg forøvrig en perfekt adventstid sammen med de du er glad i!
  Stor klem fra lille meg i Sandnes. <3

  SvarSlett
 7. Takk for tipset. skal kjøpe det og finne ut om det er flere jeg kan gi det til: til de som jeg ler mye sammen med. Ingenting er som å dele noe morsomt,

  SvarSlett
 8. Jeg leste "Dei tek ikkje tran i Texas" - utrolig morsom bok!

  SvarSlett